Hogy tudnék egy extrém kemény élethelyzetből kitörni úgy, hogy nincsen kapcsolatom? Anyagi adományokat hogy tudnék szerezni?
Köszönöm a szuper tanácsokat, hogy dolgozzak többet, spóroljak, nézzem az akciókat, tegyek félre, nézzem át, hogy mik a felesleges kiadások és a sort hosszasan lehetne folytatni. Tehát mikor minden ilyen és ehhez hasonló tanács semmissé válik az élethelyzet miatt, akkor hogy és mit kellene csinálnom? A konkrét élethelyzetet jelenleg (még) nem kívánom közölni.
Egy másik kérdés: Az adománykérésről mi a véleményed?
1-es! A konkrét helyzet ismeretének hiányában is lehet általános, (minden de inkább) sok helyzetre érvényes tanácsokat adni.
Köszönöm 2-es, 6-os és 8-as a gondolatokat!
Bármilyen érték előállításához is szükség van egy bizonyos szintre (körülményre – amit ugye nem kívánok közölni), ami esetemben nincs meg. Ezenkívül ahogyan 3-as, 7-es, 8-as, 9-es írja, az úgy van.
Noha igaz, hogy engedélyek nélkül is lehet egy szűkebb, ismerősi körben értékesíteni...(de ehhez kapcsolatra van szükség) - értelemszerűen ezzel nem az adó alól való kibújást mellett vagyok és nem is támogatom azt, hanem egyes esetekben és kis mértékben rendben van... Mert ugye miért is kellene mindenféle engedélyt szerezni (amit a körülmények miatt szinte biztos (99,99999%), hogy az átlag embernek nem fognak megadni, mert nem felelnek meg a körülmények a hivatalos elvarasok garmadáinak (de az otthonában mindenki (vagy sokan) ugyanolyan vagy hasonló körülmények között főznek magukra...) és a hivatalokra a figyelmet felhívni, ha én mondjuk 5 kg sárgarépát akarok eladni egy ismerősnek vagy egy tortát készíteni és abból egy (minimális) hasznot keresni, ami az alap megélhetéshez kell.
Megnyugtatni nem nyugtat meg, 10-es. De téged se az én helyzetem. Ha te könnye(bbe)n találsz sorstársakat és értő embereket, akkor könnyebben előrébb tudsz lépni.
Lehet, hogy lesz előre haladásom...Meg kell próbáljak lehetőségeket, amiket még nem próbáltam. De a helyzetem korántsem könnyű.
13-as! "Avaly89" vagy? Te vagy az a felületes vagy megfontolatlan vagy ..., aki a "Tehát azért írtam neked, hogy megkérdezzem, hogy" részt nem olvasta el? Mellesleg nem ezen a kérdésen keresztül írtam neked – ha ugyan te vagy, és más felhasználót nem sejtek ezen kijelentés mögött –, így pedig nem lehettél biztos abban, hogy én vagyok-e az. Hasonló esetek történhetnek egyazon időben többekkel, ám gondold ahogy gondolod. Tényleg nem tudok mit kezdeni azzal, aki úgy terjeszti a rossz híremet, hogy a "Tehát azért írtam neked, hogy megkérdezzem, hogy" részt nem olvassa el. Elképesztő. Ti hogyan jellemzitek az ilyen embert?
Hát 12-es, kívülállóként ezt te nem látod.
20. hozzászólástól olvashat róla az, akit érdekel: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1248..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!