Szakítás olyannal, akivel szeretitek egymást de egy körülmény miatt nem megoldható a folytatás? Hogy lehet ezen túllépni (2 éves kapcsolat)
Nagyon szomorú vagyok. Van itt, aki ilyen helyzetben volt már?
Hétvégente tudtunk találkozni csak, de ez így már tarthatatlan ennyi idő után. Hogy miért nem költözik egyikünk sem, az most mindegy:( Semmi rosszat nem tudok rá mondani, nem az van, hogy egy kalap sz@r volt az egész vagy bántottuk volna egymást stb, és így még nehezebb.
Bármit írtok amitől kicsit talán jobb kedvem lesz, megköszönök...
Ezért nem kezdenék bele egy távkapcsolatba. Mert az lenne ami nálatok is.
Csak az kezdjen bele ilyesmibe aki tudja magáról ha komolyabbá válik a kapcsolat akkor hajlandó elköltözni. Mert ilyen esetben az egyik félnek (vagy mindkettőnek) fel kell adni az addigi életét. Vannak akiknek olyan kötött a munkájuk, hogy nem tudnak onnan elmozdulni ahol élnek, viszont olyankor a másik igazodik hozzá, persze csak ha neki addig olyan volt az élete hogy könnyen költözik.
Mielőtt bárki távkapcsolatba kezd érdemes átgondolni hogy van e értelme belekezdeni, mert ha már komoly érzelmek is vannak és utána derül ki hogy egyik fél sem akarja feladni az addigi életét, akkor csak érzelmi sérülés lesz az egészből.
Kérdezőnek annyit tudnék mondani hogy ha egyik fél sem enged, akkor nincs mit tenni. Mert ezek szerint nem egyezik a jövőképetek, nem egyeznek a közös célok. Csak egyéni jövőkép és egyéni célok vannak. Persze egyik sem erőltetheti rá a másikra az akaratát.
Persze így nem lehet konkrétumot mondani, hogy nem írtad le hogy mi az a "körülmény" ami miatt nem lehettek együtt. A munkátokat nem akarjátok feladni?
"itt olyat csalódtam emiatt hogy nem tudok ezen túllépni meg bízni benne"
Nem is bízhatsz.
Semmilyen hazugságra nincs mentség.
És sajnos valószínűleg másban is hazudott már, vagy hazudna, és fájdalmat okozna neked, ha hagynád, azaz ha vele maradnál.
Olyan nincs, hogy nem megoldható. TI nem akarjátok megoldani.
Én 1200 km-ről összeköltöztem a barátommal, unokabátyám 2400-ról, de távolabbi rokonom Amerika-Mo viszonylagban kezdett randevúzni.
Oké, olvastam - Ő nem akarta :D
Az ilyenért nem kár.
Nem AKARTOK összeköltözni, bocs.
Mi távkapcsolatban kezdtük (1000+ km), de egyéven belül már összeköltöztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!