Normális, ha éjszaka szeretek kiülni a szabadba, mondjuk egy padon ülni egy helyben és magamban lenni, elgondolkodni az életemen?
Figyelt kérdés
2023. nov. 11. 21:00
1/21 anonim válasza:
Szerintem normális. Sok embernek szüksége van csendre, vagy sötétségre ahhoz, hogy gondolkodni tudjon. Ha produktívnak és hasznosnak ítéled meg, hogy kint légy akkor nyugodtan.
Figyelj a biztonságra, és hogy meg ne fázz a hűvösebb időben
2/21 anonim válasza:
Bárcsak arra járnék és csatlakozhatnék hozzád! Tán össze is barátkoznánk : )
3/21 anonim válasza:
Amíg nem ott és nem úgy ücsörögsz, hogy ez másokat zavarjon, addig senkit nem érdekel
4/21 anonim válasza:
Szerintem igen. Ha valaki olyan természetű, hogy szeret elmélkedni ilyesmin, az ebből a célból szeret egyedül lenni.
Az meg teljesen változó, hogy ki milyen körülmények között érzi jól magát, én kocogás közben agyaltam mindig az élet nagy dolgain :)
5/21 anonim válasza:
Normális, de elgondolkodhatnál azon is, miért olyan fontos neked a mi véleményünk erről.
6/21 anonim válasza:
Fura, de normális. 1*-1* én is szoktam ilyet olyan környéken, ahol nincs nagy forgalom, veszélylehetőség.
7/21 anonim válasza:
Ha azt mondjuk, nem az, akkor nem fogod csinálni vagy mi?
8/21 anonim válasza:
Ilyen hidegben már nem kéne sokáig ücsörögni.
9/21 anonim válasza:
Teljesen, csak vegyél egy meleg kabátot fel.
10/21 anonim válasza:
Éjszaka aludni kell, nem elmélkedni az élet dolgain. A sok elmélkedés kinyírja a lelkedet egy idő után és még mindig csak egy helyben fogsz állni, közben telik az idő, elfogynak az évek és nem éltél, nem alkottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!