Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van itt olyan, akinek szintén...

Van itt olyan, akinek szintén 1 max 2 barátja van? Sokszor érzem magam magányosnak. Ti mit csináltok ilyenkor?

Figyelt kérdés

Szerencsére párom van, vele sok közös programot csinálunk, de barátnőm van kb 1, de vele meg azt érzem egyre kevesebb a közös téma, érdeklődés..

2 haverom van, velük néha csinálok programot de nem gyakran. Hét közben dolgozom meg edzek is, nem érzem annyira, de amikor épp egyedül vagyok, elég nyomasztó. Pláne, hogy kb mindenkinek van baráti társasága stb nekem sosem volt ilyen nagyobb, nyilván nem is lesz már, de néha szomorú vagyok emiatt.

27/N

2023. nov. 5. 16:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
Inkább legyen kevés, de igazi barátod, mint sok felszínes kapcsolatod. Nekem a családomon kívül kb. 2 ember van, akiben megbízom.
2023. nov. 8. 17:57
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé át tudom érezni a helyzetet, annyi különbséggel, hogy nekem párkapcsolatom sincsen. Az a szerencsém, hogy a munkám miatt nagyon sokat (10-12 órákat) vagyok emberek közt, így nem annyira szembeötlő a magány. Utána nagyon is az, de akkor meg feljövök ide, válaszolgatok egy kicsit, és már is jobban, valamelyest hasznosnak is érzem magam.
2023. nov. 9. 11:37
 13/17 anonim ***** válasza:

Cseszem a rezet, de mar azt sem nagy kedvvel.

Barki irhat.

20as F.

2023. nov. 9. 21:14
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Van, és semmit nem lehet tenni ellene. 27 éves "férfi" vagyok, én már mindent megtettem, amit lehetett.

Az idegenekhez odacsapódás lenne a következő és legutolsó pont, de azzal már nem fogom leégetni a pofámat.

2023. nov. 10. 14:37
 15/17 anonim válasza:

Utolsó válaszoló.

Na ez nem is jutott még eszembe,hogy idegenekhez csapódjak..De talán tényleg ezt kellene. 😅

2023. nov. 12. 13:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Nincs egy barátom sem és párom sem, háziállatom is jelenleg egy pók a sarokban, nem bántom, így valaki haza vár én szerintem, szerintem ő nem ezt mondaná...
2023. nov. 13. 10:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Egy igaz barátnőm van, 1200 km-re élünk egymástól, szóval :) kb, évente 2x tudunk találkozni :(

Mégsem érzem magányosnak magam, noha borzalmasan hiányzik. Napközben beszélgetünk, amikor ráérünk, egyébként van munkám, hobbim, komoly hobbim, amely lehet egyszer pénzt hoz, és barátom.

2023. nov. 20. 19:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!