Sok éve szingli 35 felettiek? Titeket mi éltet, miért, mi célból dolgoztok, mit csináltok hétvégén?
"mi éltet"
Az hogy magamra költök minden pénzt és időt.
Ma vettem egy Xperia 1 V-t. Áprilisban meg megyek Olaszországba.
A szexes részt meg megtudom oldani.
Tudod nem az a tragédia az életben ha nem éred el a céljaidat hanem az ha nincsenek céljaid.
Sportolj, olvass, tanulj, művelődj, járj színházba/koncertre stb., vagy nincs semmi, ami különösebben érdekelne? Én évszázadokra le tudnám foglalni magam egyedül is.
(Részvétem a cica miatt! Sajnos minden elmúlik egyszer... gondolj arra, hogy melletted biztos jó élete volt.)
Levelezhetünk - ha budapesti vagy, akár privátban is.
Én nem társat keresek (mert most van,) hanem inkább barátokat.
Tízzel több vagyok Nálad, engem nem éltet semmi, már a pia sem, régen legalább az igen, a munka sem motivál, így nem is dolgozok. Hobbik szintén nem, idén egyszer pecáztam, egyszer tekertem, pedig aránylag tuti bicajom van hozzá. Egyedülálló vagyok, család csak ritkán anyám, de nem dob fel. Barátok nincsenek.
Bocs, hogy ide böfögtem, választ tőlem nem kaptál, csak így tudod, hogy nem vagy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!