Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányosok miért nem találják...

Magányosok miért nem találják meg egymást?

Figyelt kérdés
Annyi kérdést lehet olvasni magányos emberektől. Ezek az emberek miért nem próbálják meg egymással felvenni a kapcsolatot? Nyilván nem arra kell számítani, hogy rögtön legjobb barátok lesznek / megtalálják a szerelmüket de miért nem próbálják meg? Veszteni nem veszthetnek semmit vele, de legalább az esélyt megadnák egymásnak, hogy kitörjenek a magányból.
2023. okt. 30. 02:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%

Amúgy kövezzetek meg, de é úgy vagyok vele, hogy aki magányos az nem véletlenül az. Valószínűleg vannak gondok vele, ahogy valószínűleg velem is, mert nem találom mások társaságát.

Viszont szerintem a magányos ember is alapvetően normális akar lenni, normális emberekre vágyik nem pedig hozzá hasonló elcseszettekre.

2023. okt. 31. 22:34
 12/16 anonim ***** válasza:
63%

igy van a magányos nem feltétlenül keresi egy másik magányos társaságát, mert eléggé lehúzó, amikor valaki szárnyal és megtalálja egy kapaszkodó erölködő valaki azzal a feelinggel, hogy ragad, mint a papir.

Ez taszitó, tud lenni, és nem vonzó ugye?

Mert ha kivülről nézzük magunkat, ha magányosak vagyunk akkor ez nem annyira pozitiv, de sajnáltatjuk magunkat, hogy jaj, valaki jöjjön már és viditson már fel, mert én magamat képtelen vagyok, és tessék máris

másra tettem a felelősséget, mert egyedül képtelen vagyok kimászni a szarból. nem?

a magány kitöréséből nem két magányos emberre van szükség, mert egyik a másikat lehúzza még jobban..

de mint irtam a másik felállás sem nagyon lelkesitő, mert akkor pedig aki lelkes és menne előre, egy magányos eléggé hátráltatni tudja..

de nézőpont kérdése..nem?

2023. nov. 2. 17:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

már a kérdés sincs jól megfogalmazva, hol itt a lehetőség arra, hogy megtalálják egymást?

egy kérdésben a miért szó bezárja még annak a halvány lehetőségét is hogy válasz érkezzen.

A miértekre nem a választ kell keresni, hanem a kérdésben a lehetőséget kell beleirni, ami kinyitja azt az ajtót ahol a válaszok létezhetnek :-) és nem a miértek amik bezárják

2023. nov. 2. 17:48
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

„Ugyanezért szenved sok ember egy rossz párkapcsolatban is. Mert szar-szar, de még véletlen se fektetnek energiát abba, hogy valami mást keressenek, mert jajj, úgyse sikerül elsőre, meg tök sok idő, stb."

Kicsit fordítva ülsz a lovon. Ez már nem az a világ, ahol együtt maradnak az emberek a szarban ugyanúgy ahogy a jóban, hanem ahol úgy dobálják el a másikat, ahogy a 0,25-ös pepsiket. :)

2023. nov. 7. 20:20
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban a platform hiánya: Kvázi az ismerkedés húspiac, a falu 3. legjobb csaja nem fog jó csajnak tűnni egy városnyi lány között. Így pedig meg sem kapja az esélyt a kibontakozásra és ki sem derül, hogy összeilletek.

Aki TÉGED kedvelne az a nagy kínálat alapján rá jön, hogy van több "jobb" választása, és akár többször is újra kezdi ezt a szelekciót.

Ahogy évről évre mindenki megtalálja a párját, egyre kisebb az állomány, így akivel 1:1 összeillettetek volna az lehet olyannal van akivel 0.9:1 összeillenek egymással, de ők 1:1-nek érzik.

De az elképzelés jó, két magányos ember igenis kisegítheti egymást. Hiszen ha valaki nélkülem is jól elvan és el is volt, akkor megfordul a fejemben, hogy mennyire is voltam én fontos az illetőnek.

2023. nov. 10. 16:54
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem leszek valami népszerű a válaszommal.

Amikor magányos vagyok, igazából konkrét emberek hiányát érzem (volt legjobb barátnők, korombeli unokatesók), és nem pedig olyanok társaságára vágyom, akiket nem is ismerek, vagy csak nagyon felületesen. Próbáltam már direkt olyanokkal beszélgetni, ismerkedni, akik szintén magányosak, de eddig még nem vezetett jóra, és már meg is untam. Az esetek többségében (nemcsak itt) elég hamar én lettem a lelki szemetes, a beszélgetések csak a másik fél panaszkodásából álltak, és elég hamar kibukott a "mindenki sz@r" (különféle tálalással) gondolatmenetük is.

Tudom, magam alatt vágom a fát, hogy már nem is vagyok kellőképp nyitott az ismerkedésre, csak kiábrándító, hogy az elején klappol minden, de vagy átmegy az egész panaszkodásba, vagy egyszer csak, bármi figyelmeztetés nélkül, a másik fél szakítja meg az egészet. Ami még rosszabb érzés, mert tényleg semmi visszajelzést nem kapok, csak egyszer csak felszívódik, és kész. És olyan is csinálta már ezt, akit amúgy személyesen is ismerek. Szóval már bizalmatlan is vagyok mások felé..

2023. nov. 12. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!