Hogyan lehetek egyedül boldog?
Figyelt kérdés
2023. okt. 25. 14:28
1/19 anonim válasza:
Szereted magad? Szereted a munkád? Elégedett vagy a jelenlegi életeddel? Jó az egészségi állapotod? El mersz egyedül menni pl. színházba, moziba, utazásra?
Mi tesz téged boldoggá?
2/19 A kérdező kommentje:
#1 Nem. Jelenleg nem dolgozom. Nem nagyon. Igen. Nem merek. Én magam sem tudom.
2023. okt. 25. 14:52
3/19 anonim válasza:
Először abban gondolkodj hogy hogy lehetsz boldog, aztán utána jöhet a többi is (pl egyedül hogy lehetsz)
4/19 anonim válasza:
Élj másokért! Emberekért vagy állatokért, a lényeg, hogy ne csak magad körül forogj.
6/19 anonim válasza:
Jellemző, hogy itt a gyakorin a mások segítése nulla pont. Pedig a boldog élet kulcsa a másokért való élet. De nullázátok nyugodtan, és próbáljatok boldognak lenni másképp.
7/19 A kérdező kommentje:
#5 21
2023. okt. 25. 17:00
8/19 anonim válasza:
Engem pl. teljesen vadidegen emberek segítése nem tenne boldoggá.
9/19 anonim válasza:
Az Iszlám gyakorlása sokat segít a magányos embereknek, és kiváló a depressziós tünetek ellen. Naponta 5x imádkozol, de ha szeretnél jóval többször is lehet, megadott időszakokban, éjszaka is.
Ezáltal közelebb kerülsz Allahhoz, és ez komoly erőt adhat bárkinek.
Nekem nagyon bejött.
10/19 anonim válasza:
9. Abdullah, a gyakorizas elveszi az idodet az imadkozastol. Ez nem helyenvalo dolog. Tudod mit kell tenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!