Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mennyire normális dolog, ha...

Mennyire normális dolog, ha szorongok, pedig elvileg magamnak való fajta vagyok?

Figyelt kérdés

Hullámokban rám tör, hogy szorongok, pedig nem vagyok egyedül, párommal együtt home officeban dolgozunk. Nagyon jó a kapcsolatunk, egy húron pendülünk gyakorlatilag mindenben.

Anyukámmal majdnem minden nap telefonálunk. Nővéremmel ritkán beszélünk, elég különbözőek is vagyunk. Barátnőimmel (2 fő) nagyjából havonta találkozunk. Néha bejárok a munkahelyemre, heti 1-2x.

Kevés ez a szociális interakció, amiatt szoronghatok?

Nem igazán van lehetőségem többre, ráadásul mindig antiszocnak tartottam magam.

2023. okt. 11. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:
5%
neszorongjá
2023. okt. 11. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:
87%

Ezer meg ezer oka lehet a szorongásnak....

Érdekes kérdés, hogy miért pont a szociális interakcióidban keresed a kiváltó okot?

Vizsgáld át az életed többi területét is.

Ne hallgass híreket, ha nem muszáj!

Nem tudom mennnyi időt telefonozol, vagy lógsz a social média platformokon, de próbálj meg a lehető legkevesebbet!

Ha sok koffeines italt iszol próbálj meg minél kevesebbet inni, vagy egy kis szünetet beiktatni.

A rendszeres mozgás is nagyon jót tesz a pszichének, és az elmének, akik művelik sokkalta kiegyensúlyozottabbak.

2023. okt. 11. 19:00
 3/4 anonim ***** válasza:
66%
Azért szorongsz, mert nincsenek céljaid. Keress konkrét, megvalósítható célokat (pl. jogsi megszerzése, nyelvvizsga, stb.) és kezdd el csinálni őket (kezdetnek egy projekt is bőven elég, nem baj, ha nem bírsz többet egyszerre). Ahogy egyre több sikerélményt szerzel, annál kevésbé fogsz szorongani. Más az, ha valósak az aggályaid, de akkor meg azok ellen tegyél vmit.
2023. okt. 11. 23:23
 4/4 anonim ***** válasza:
78%
Nincs olyan negatív érzés, ami normális.
2023. okt. 12. 05:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!