Mennyire normális dolog, ha szorongok, pedig elvileg magamnak való fajta vagyok?
Hullámokban rám tör, hogy szorongok, pedig nem vagyok egyedül, párommal együtt home officeban dolgozunk. Nagyon jó a kapcsolatunk, egy húron pendülünk gyakorlatilag mindenben.
Anyukámmal majdnem minden nap telefonálunk. Nővéremmel ritkán beszélünk, elég különbözőek is vagyunk. Barátnőimmel (2 fő) nagyjából havonta találkozunk. Néha bejárok a munkahelyemre, heti 1-2x.
Kevés ez a szociális interakció, amiatt szoronghatok?
Nem igazán van lehetőségem többre, ráadásul mindig antiszocnak tartottam magam.
Ezer meg ezer oka lehet a szorongásnak....
Érdekes kérdés, hogy miért pont a szociális interakcióidban keresed a kiváltó okot?
Vizsgáld át az életed többi területét is.
Ne hallgass híreket, ha nem muszáj!
Nem tudom mennnyi időt telefonozol, vagy lógsz a social média platformokon, de próbálj meg a lehető legkevesebbet!
Ha sok koffeines italt iszol próbálj meg minél kevesebbet inni, vagy egy kis szünetet beiktatni.
A rendszeres mozgás is nagyon jót tesz a pszichének, és az elmének, akik művelik sokkalta kiegyensúlyozottabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!