Szerinted furcsa lenne egyedül egy jó hotelben tölteni a karácsonyt vagy a szilvesztert?
Ugye sok hotelben vannak karácsonyi meg szilveszteri ajánlatok, nyilván mindenféle ünnepi vacsorával, pezsgőzéssel, tűzijátékkal stb.
Gondolom ilyenkor mindig teltház is van, de nem egyedül járnak oda az emberek, hanem családdal, házastárssal kettesben stb.
Vajon furcsán néznének rám, nagyon kilógnék, ha egyedül mennék?
Furcsán néznének rád és kinéznének, DE olyan jól hangzik!!!
😊
Nekem a karácsony arról szól, hogy 3 napon megyek át a nagyivó apámhoz, tömény cigifüst van, ő ébredéstől folyamatosan iszik és itat engem is. Karácsonykor rossz a hangulata, minden évben elmondja, hogy utálja a karácsonyi zenéket, le fogja szedni a díszt, amint vége és amióta nem élnek a szülei, azóta neki nem öröm a karácsony. Tavaly már közöltem, hogy nekem az lenne, de leoltott, hogy majd akkor legyen az, ha gyerekeim lesznek....
A szilveszter meg arról szól, hogy órákon át be van zárva az ember egy full elhasznált levegőjű, fullasztó, rosszabb esetben emellett szrráfűtött szobába és unalmas társasjátékok mennek. Plusz nem bírom az éjszakázást, hamar leszek baromiálmos.
Én a magam részéről évek óta álmodozom arról, hogy elhúzok egy hotelbe szilveszerre.
De a karácsonyt is skippelni lenne a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!