Egy tapaztalatlan lány hogyan/hol kezdjen el ismerkedni fiúkkal?
Figyelt kérdés
Az internetes ismerkedés nem jött be, meguntam, hogy a fiúk randi után lelépnek és még csak annyit sem írnak, hogy ‘bocs, de nem téged kereslek’.2023. szept. 17. 14:39
1/9 A kérdező kommentje:
*tapasztalatlan
2023. szept. 17. 14:42
2/9 anonim válasza:
Örülj neki, hogy az ilyenek elkerülnek.
Türelem kell, ha min. átlagos a kinézeted van és fiatal vagy, akkor hamar meg fognak találni. Ha normális vagy, akkor egyik tartós is lesz. Ilyen az élet.
3/9 anonim válasza:
"ha min. átlagos a kinézeted van és fiatal vagy, akkor hamar meg fognak találni."
kár hogy fiúként nem ilyen egyszerű
4/9 anonim válasza:
3: de a kérdező lány és a kerdesnek szólt a válasz.
5/9 anonim válasza:
Személyesen jobb ismerkedni.
Legyél nyitott!
Ez azt jelenti, hogy nézzed, hogyan reagálnak rád a fiúk, NÉZZ RÁJUK, ne kapd félre a szemed, és mosolyogj, ha tetszik!
Ja, és ne 30 barátnővel menjél mindenhova, még a wc-re is.
Amúgy meg is szólíthatod a fiút.
6/9 anonim válasza:
Az nem csak az online ismerkedésre jellemző hogy randi után szo nélkül lelép a másik, mindenhol vannak ilyenek. Csak emiatt szerintem ne engedd el, az is egy plusz lehetőség. Persze személyesen is lehet, sőt általában jobb is. Ahhoz meg ott az 5ös válasza, minden fontosat leírt kb.
7/9 anonim válasza:
Én szívesen ismerkedem. Én sem vagyok túl tapasztalt. 29F BP
8/9 anonim válasza:
Ha a net nem jött, be akkor kizárásos alapon, a való életben. Bárhol, de hobbi vonalán pl.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!