Suliból eredő traumákkal mit lehet kezdeni 30 évesen? Ami PTSD tüneteket okoz?
Céltalanság, magány, baráttalanság, krónikus szingliség, szerethetetlenség érzése.. állandó önfejlesztési kényszer.. ja aludni sem tudok jól
Melóhelyen felmondtam, mert már nem bírtam, nem oda való voltam, senki nem gondolkodik úgy mint én
Már nyilván végigmentem párszor a tipikusan felkínált megoldásokon, de ha társaságba megyek állandóan megítélve érzem magam, sokat vagyok otthon szüleimnél ,3 éve visszaköltöztem, azelőtt 6 évig külföldön éltem, igazából ott erősödött fel bennem ez, azóta nem igazán tudom elengedni
Mindenki az életét szervezi, el van foglalva, nem érzem magam sehova se illőnek
Pszichológustól csak annyit kapok, hogy kipróbálhatnám a speed datinget, meg egyéb sportba kezdhetnék, hogy barátokat szerezzek
Hogyan tudnám ezt optimistábban látni? Vannak napok amikor csak rám zúdul, felébredek az éjszaka közepén, és ezen jár az agyam és ami a legrosszabb, hogy teljesen azonosulok azzal, hogy ez senkit nem érdekel, sosem érdekelt senkit, mivel sok embernek nagyobb problémái vannak. Ezért ez, hogy egy férfi magányos ez nagyon pitiáner egy probléma.
29F
30felett miért nem tudjátok elengedni a dolgokat???
Nekem nettó szopás volt a gyerekkorom ( alkesz szülők,nevelőotthonok,gyökér nevelőszülők,ismét gyerekorhonok) de soha nem jutott eszembe a felnőttkori problémáim okát a szar gyerekkorban keresni. Pláne ahogy nézem téged félholtra sem vertek, csak nem szimpatizáltak veled
1.
Köszi
Éltem már külföldön, jó volt sok pénz keresni, de a társaságba nem illeszkedtem, be. Valszeg csinálok egy második kört, mert itthon sem érzem jól magam, nem találok hasonló gondolkodású embereket, nyilván az sem segíte, ha úgy látom, mindenki csak felejteni akar, és be van ragadva a túlélés módba (kis túlzással, de sokan ebben vannak)
Jóléti országba költöztél, vagy valami melegebb éghajlatúra?
Én az utóbbiban gondolkodom, de pénz meg kellene, bár remote melókat lehet találni, de nem egyszerű
2.
Képzeld én konkrétan rendeltem magamnak varázsgomba szettet Hollandiából, amikor még Dániában éltem, szerencsére átjött a határon. Érdekes tapasztalás, de az túlzás, hogy meggyógyított, kellene tényleg egy szakember, de itt illegális, nem vállal ilyet senki
Pszichológusnak meg felhozni ezt?! Hááát elég necces
3.
Tiszteletem, baromi kemény gyerekkorod lehetett, az enyém egyáltalán nem volt ilyen, hozzád képest tényleg nüansznyiak a problémáim
Azt megkérdezhetem, hogy hogy áll az életed, mennyire vagy elégedett, család, nők, hobbik, önmegvalósítás terén?
#7 igazából teljesen elégedett vagyok az életemmel. A csajozás soha nem okozott gondot, pedig nem vagyok egy BradPitt:D,épp a második házasságomra készülök ( 9 éve élünk együtt) , hobbim is akad bőven ( makettezés,főzés,sörkészítés, asztaloskodás)
Az önmegvalósítás alatt nem tudom mit értesz.
#3 voltam, 39F
8.
Elég jól hangzik, úgy néz ki a legjobbat kihoztad abból amit kaptál
Önmegvalósítás alatt, csak annyit, hogy, van e valami akármi amit le akarsz rakni az asztalra és ebben kiteljesedni és akár ezáltal mások is jobban elismernek, tudják, hogy ez a tied..én így értelmezem, ez kb a legmagasabb pontja a maslowi piramisnak.. ezt csak azok érik el, akiknál az alsó szintek teljesen szilárdak
9.
Ezt már végtelenszer hallottam, én ezt úgy tudom elképzelni, hogy társaságba járok, és nem feltétlen keresgélek semmi barátot, kapcsolatot, csak mint a társalkodás öröméért, jól érzem magam, és ez miatt nem leszek magányos. Így talán el lehet ezt érni
De, ez a nagyon spirituális, alfa szöveg ami megy, hogy fókuszálj önmagadra, meg a célodat találd meg és azon dolgozz 24/7-be szerintem nem reális
A megfelelési kényszeremen szerintem csak úgy lehet változtatni, ha maximalizálom a kinézetemet, a krónikus stresszelés okozta, nem alvás, és egyéb okok miatt kialakuló bőr problémáim eléggé megnehezítették ezt..ezen dolgozok már kb 5 éve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!