Egyetemi kollégista élet?
Figyelt kérdés
Idén vettek fel egyetemre Miskolcra az egészségügyi tudományi kar orvosi diagnosztikai analitikus képzésére.Ma ki is derült melyik kollégiumba vettek fel,viszont nem azokba amelyekbe menni akartam volna.Ennek az az oka,hogy a másik két koli csendes,nemrég újították fel,az embereknek ott fontos a tanulás,nemcsak az a züllésen jár az eszük és van felelősségérzetük.Én is pont ilyen ember vagyok,de természetesen szeretek én is szórakozni,barátkozni,beszélgetni másokkal és néha-néha bulizni,inni valamit vagy cigizni.De tudom hol a határ!Ez a kérdés elsősorban így azoknak szól,akik Miskolcon voltak vagy most is kolisok,vagy bármelyik más városban.Gimiben sajnos koliban nagyon kikezdtek emiatt velem,és arra lennék kíváncsi,hogy hogy legyek egyszerre olyan ember,akit nem piszkálnak, be tud illeszkedni,de közben tanulás terén is eredményes.A válaszokat előre is köszönöm!2023. szept. 1. 16:48
1/5 anonim válasza:
nem hal éhen mindenki. az egyetemek mentik meg a világot.
2/5 anonim válasza:
Nem igazán értem hogy ezek alapján miért kezdenének ki veled. Elmész néha bulizni, szórakozni, főleg ah elején mehtolod kicsit hogy ismerjenek meg kedveljenek, aztán utána úgyis hívnak majd, válogathatsz mikor érsz rá. Mondjuk ha sokáig szarsz a társaságra akkor kihagynak belőle, de kinézni akko sem fognak csak nem hívnak sehova.
3/5 anonim válasza:
Eszméletlen s.r ha introvertált és nem társaság kedvelő vagy mint én. Főleg, ha lepukkant bulizós a koli.
Én mindig inkább bejártam. Most félig bejárni félig meg mondjuk airbnb-t foglalva akarom megoldani, mert az albérlet meg embertelenül drága.
5/5 anonim válasza:
Miskolcon egy kupacban vannak a kolik, nem úgy mint más egyetemi városokban. Egymás melletti épületek. Elképzelésem sincs, hogy honnan tudod, hogy melyik koliban milyen lesz a kolisok mentalitása/összetétele így előre. A felsőbb évesek szokták a jobb(felújított) kolikat megkapni, nem a frissen felvettek. Azt értem, hogy sokkal jobb egy felújított kollégiumban lakni, mint a régi szoc.reál berendezettben, de ezt hogy milyen kolis társaid lesznek még az elkövetkező hetek zenéje. Nem lesz az rossz, hidd el. Nagy az egyetemváros, sok a pad, van nagy könyvtár ahol csend van, lesz hol tanulnod. Én itt ott végeztem az eü karon sok éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!