Velem van a probléma vagy mit kéne tennem?
Rettentően rosszul érzem magam mentálisan és most már fizikálisan is. Úgy érzem senkit se érdeklek, semmi nem jön össze, mintha minden ellenem játszana. Teljesen magam alatt vagyok és egyre nehezebben viselem.
Barátaim nem igazán foglalkoznak velem csak ha írok, de akkor is inkább csak pár szavas válaszokat adnak. Ha megsimerek egy új embert és elkezdünk beszélgetni valamelyik platformon, az első pár napban minden rendben, utána meg ugyan úgy tojnak a fejemre, teljesen ellaposodik a kommunikáció, hiába kezdeményezek.
Próbáltam olyannal is aki szintén ilyen nehézségekkel küzd, de semmi, rövid idő, pár nap után mintha megunt volna és felszínesen, röviden válaszol ha keresem. Az egész helyzetet még az is tetézi, hogy nagyon hamar kötődök a másikhoz, már előre elkönyvelem, hogy biztos majd most jobb lesz és nem sokkal később meg pofára esek.
Kezdekek belefásulni, hogy mindenki tojik a fejemre, ignorál, nem érdekli, hogy mi van velem. Folyamatosan itt a gombóc a torkomban és hajszálnyira vagyok attól, hogy elsírjam magam, fáj a fejem, gyomrom, szinte az egész testem, kialudni nem tudom magam rendesen. Sokszor azt érzem, hogy az lenne a legjobb ha este elaludnék és soha többet nem kelnék fel.
Hiába próbálkozok, egyre lejebb kerülök a sok sikertelenségtől.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!