Már most szorongok az egyetem, a kollégium stb. miatt. Mit tegyek, hogy megnyugodjak?
Én 19 évesen kezdtem a főiskolát, visszahúzódó voltam. A gimiben kiközösitettek, úgy voltam vele, biztos ismét jön 3 év borzalom csak más helyen. Nem voltam gólyatáborban sem. Az első főiskolás napon nem ismertem senkit. Többen is voltak így. Aztán emlékszem elkezdtünk többen beszélgetni egymással. Ki honnan jött, izgultunk, vajon hogy lesz ez az egész stb. Első nap már együtt keresgéltük a termeket. Senki nem volt előitéletes a másikkal szemben. Senkit nem közösitettek ki. Teljesen jó kedvvel mentem haza. Őszintén mondom, hatalmas pozitív csalódás volt az egész a gimihez képest. Imádtam az egész 3 és fél évet. Pedig én sem voltam bulizós meg ivós, mégis lettek barátaim. Visszamennék bármikor abba az időszakba. :) Irigyellek!!
Igaz a miénk kis látszámú csoport volt, és kolis sem voltam. Jó tanács: Próbálj meg nyitott lenni az elejétől kezdve. Ne magadban ülj egy sarokban.
Tényleg teljesen más közeg, mint a középiskola. Minden hasznosat leírtak előttem a többiek! :) Egészséges izgalom mindenkiben van, de szorongani azért nem kell ezen.
Sok sikert!
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!