Vannak itt olyanok,akik nagyon - nagyon régen, sok évvel ezelőtt írtak ki kérdést , fájdalmat magukból ,hogy magányosak , reményvesztettek , netán öngyilkosság forog a fejükben ? Mi van azóta veletek ?
Figyelt kérdés
2023. aug. 19. 18:25
21/26 anonim válasza:
Szia. Minden válaszoló a saját vélt megoldását írja a kérdezőnek. Én is. Úgy véled, azért rossz a válaszom, mert nem úgy gondolom, ahogy te?
22/26 anonim válasza:
Arról nem tehetünk, hogy nem sikerült értelmezni, hogy nem itt kell téríteni....
23/26 anonim válasza:
Szerintem nincs jelentősége ki hol térít. Valakinek erre van szüksége! Valakinek meg másra. Szerintem ezt a dolgot és döntést mindig hagyjuk arra aki hallja! És hagyjuk rá a kérdezőre kér-e hitből vagy sem. Jézus mindig ráhagyta a hallgatóságra hogy mit kezd avval, amit ő nekik mondott.
Akit nem érdekel szerintem menjen tovább! Tisztelet az első!
További szép napot!
24/26 anonim válasza:
#23 Nem kért a kérdező a kérdésében semmiféle hitből, innentől kezdve te vagy az, aki kéretlenül idehányja a vallási szövegét.
25/26 anonim válasza:
Szia 24. Neked is van vallásod, azaz világnézeted. Mindenkinek van, csak különböző. Ha tied lenne a gyakori, kitehetnél innen. Dehát te is csak kommentelő vagy, ahogy én is. Csak a tulajdonosa rakhatja ki a szűrömet. Eddig nem tette. Úgyhogy maradok.
26/26 anonim válasza:
Köszi 23-as. Sajnos egyes kommentelők elég régóta nem bírják elviselni, ha más világnézet szerint látjuk a kérdésre a megoldást. Be akarják kasznizni a gondolkodásunkat az ő sémájukba. Pedig a gyakori a különböző gondolatok fóruma. És ráadásul durva a fogalmazásuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!