Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Vannak itt olyanok,akik...

Vannak itt olyanok,akik nagyon - nagyon régen, sok évvel ezelőtt írtak ki kérdést , fájdalmat magukból ,hogy magányosak , reményvesztettek , netán öngyilkosság forog a fejükben ? Mi van azóta veletek ?

Figyelt kérdés

2023. aug. 19. 18:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát.. elég hullámvölgyesen vagyok azóta.

Az akkori gondok, szerencsére, megoldódtak (tettem is ez érdekében), de jöttek a helyükre újak.

Próbálom úgy felfogni, hogy megerősít, megedz ez az időszak is, pedig kezdem úgy érezni, hogy nagyobb falat szakadt a nyakamba, mint amit most (mentálisan) meg tudnék oldani. A szüleimtől eltekintve nincs is, akire számíthatok, és most ők maguk sincsenek fizikálisan mellettem valami sokat, szóval ez most tényleg egy igazán magányos időszak. Pedig, munka miatt, állandóan emberek közt vagyok, vannak felületes csevejek, de nekem többre lenne szükségem, igényem.

Pár hete voltam igazából ijesztően mélyen, szerintem még rosszabbul is, mint anno, de ha valami impulzív, esetleges h*lyeséget csinálok, túlzottan sok embernek okoznék csalódást, amit nagyon, de nagyon nem szeretnék. Szóval igyekszem összeszedni magam, és ezt végig csinálni, mert remélem, hogy ezután csakis jobb jöhet.

Valamint: ilyesmit már én sem írogatok ki, hanem megtartom magamnak. Ez a mostani válaszom volt a kivétel, de ebből sem lesz több.

2023. aug. 22. 11:17
 12/26 A kérdező kommentje:
Utolsó , sok erőt kívánok Neked. Megkérdezhetem , hány éve írtál ki kérdést és gondoltál - e ekkor a halálra , öngyilkosságra ?
2023. aug. 22. 20:53
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nagyon szépen köszönöm, kedves vagy! Jól esett olvasni a jó kívánságot!😊 Tényleg.

Először úgy 7 éve, talán, de a frissebb alkalom 2 éve volt. Az elsőnél nem volt ilyen gondolatom, az utóbbinál sajnos igen, kirázott a hideg, ahogy írom, de annál az esetnél már egy napot is kitűztem, hogy na, majd akkor végre.

Aztán jött egy üzenet, ijesztő pontossággal (pontosan azon a napon) és tartalommal: "bárcsak itt lennél!" - egyik szaktársam írta, egy nekem küldött kép mellé, amin a kedvenc ételem ette a tesóival az otthonában.

Se ő, se senki más nem tudott róla, hogy azzal elérte, hogy átkattanjon bennem valami, és ne adjam fel.

2023. szept. 6. 12:56
 14/26 A kérdező kommentje:
Komolyan is gondoltam. Vigyázz magadra. Remélem, hogy soha többé nem leszel ilyen állapotban és vidámabb kérdéseknél találkozunk. :)
2023. szept. 7. 06:35
 15/26 anonim ***** válasza:
16%
Sziasztok. Nehéz az élet. Kívül bajok, belül bajok. A belső baj rosszabb. Ha belül viszonylag rendben van az ember, a külsőkkel általában elbír. Akarsz belül rendben lenni? Tudom a választ, hiszen én is lelki beteg ember voltam. Sokat változott belül a lelkem, pozitív irányban. Van reménységem, hitem, tudom szeretni az embereket, még az ellenségeimet is. Régen ennek a fordítottja volt, de csak volt. Megírjam neked, honnan jöhet a segítség és hogyan számodra is? Ha szeretnéd írj, és válaszolok.
2023. szept. 18. 03:31
 16/26 anonim ***** válasza:
75%
Most mindenhol megint jön a hittérítős szöveg? Hát legalább nem instant azzal indítasz.
2023. szept. 18. 05:25
 17/26 anonim ***** válasza:
28%
Szia 16-os. Kb. két héttel ezelőttig nem is tudtam, hogy van ilyen kérdezős honlap. Véletlenül, akaratomon kívül valahogy beleléptem. Olvastam a kérdéseket és nagyon megrendültem a sok lelki nyomorúság láttán. Úgy gondolom, a legtöbb kérdezőnél is nagyobb bajban, lelki betegségben voltam életem folyamán. De jött a segítség, és a gyógyulás. Normális életvitelt folytatok, sőt mások nehéz terheiből is jó nagy rész vállalok. Most nem erre a honlapi válaszaimra gondolok. Mi mást tehetnék, mikor olvasom a sok lelki nyomorúságot. AKI rajtam segített, ŐT ajánlom másoknak is.
2023. szept. 18. 10:54
 18/26 anonim ***** válasza:
66%
Tudjuk, olvastuk már, de többen is írták, hogy hittéríteni nem itt kell.
2023. szept. 18. 18:57
 19/26 anonim ***** válasza:
19%
Szia. Ha bosszant a kommentem, ne olvasd el, ugord át. Mi (KI) mást írjak, mint AKI rajtam, és nagyon sok embertársamon segített, és fog is segíteni.
2023. szept. 19. 18:53
 20/26 anonim ***** válasza:
71%
Másik helyen leírtam, nem itt ennek a helye, örülj neki, hogy nem jelentettem rögtön, de rendben, ha látom, hogy megy a kéretlen térítés, max jelentem nem odavaló kommentként, aztán meg van oldva. Ha tényleg valaki a normális tanácsot nem fogadja meg,h ogy nem kéne ezt csinálni, azzal nem elhet másként.
2023. szept. 19. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!