Hogyan éljek tovább?
Figyelt kérdés
Engem semmi nem érdekel! szó szerint se kutyám se macskám! szüleim már elmentek.testvéremmel nem tartjuk a kapcsolatot,nem vagyunk haragban, de nem érdekeljük egymást.rokonok, már kihaltak, akik élnek messze vannak,nem érdeklődünk egymás iránt.haverjaim, barátaim nincsenek.a cerka már megkopott,nem tudok csajozni, csak kiröhögnének, ha "arra" kerülne a sor.munkámat utálom, munkahelyemen sincsenek haverjaim.szomszédokkal csak köszönünk, nem barátkozunk.kész unalom a hétvége,bár alíg várom,mert két napig nem kell a munkatársaimat elviselnem.most hétvégén, csak 3 emberrel volt kapcsolatom,csupán annyi, hogy köszöntünk. mit kezdjek magammal?2023. aug. 13. 22:37
11/18 anonim válasza:
Járj el masszázsra ilyen jó középkorú macákhoz, majd rendbehoznak! Annyi öröm van az életben, fedezd fel, hogy milyen szépek a lányok az utcán, milyen szépen süt a nap. Sétálj a városban, vagy a természetben és ne keseregj! Ha van kocsid, ülj be, menjél el a Hortobágyra, vagy le Bajára, egyél egy halászlevet.
13/18 A kérdező kommentje:
#11 egyedül cikinek találom elmenni bárhova! jók az ajánlásaid.
2023. aug. 15. 22:48
14/18 A kérdező kommentje:
#12 . 50 + os! vén vagyok, akár a föld!
2023. aug. 15. 22:49
15/18 anonim válasza:
50 fölött is lehet barátokat szerezni, klubokhoz csatlakozni. Ismerek valakit aki ennyi évesen kezdett el túrázni. Én végig gondolnám, hogy mi az, ami érdekel, és keresnék abban a témában csoportot, közösséget, klubot.
Utzahatnál, vagy sportolhatnál, vagy kipróbálhatnál valami új dologot, annyiféle lehetőség van az életben.
16/18 anonim válasza:
Én irigyellek
Mondjuk én mindig elvoltam egyedül.
17/18 anonim válasza:
Emelt fővel sétálj az utcán, úgy nézd a környezetet, ne lógasd az orrod!
Igaz, hogy így nehezebben veszed észre, ha egy 20 ezres hever előtted a járdán, de mondjuk én nem is találtam még soha, egy ötös volt a legtöbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!