Hogy tudnék ezen változtatni?
18 éves lány vagyok, idén fogom kezdeni az egyetemet. Szeretnék ott barátkozni, mivel a jelenlegi baráti köröm teljesen szétesőben van, és ha őket is elveszítem, teljesen egyedül maradok.
Viszont mindig nehézséget okozott nekem barátkozáskor, hogy nem tudok teljesen ellazulni, megnyílni az emberek előtt, mert attól félek, hogy túl sok lennék és ezért megutálnának. Rengeteg dologról ezért nem tudok beszélni senkivel, és így hiába van 2 barátnőm, mégis sokszor magányosnak érzem magam.
Szeretnék ezen változtatni és olyan barátságokat kialakítani, ahol végre anélkül lehetnék önmagam, hogy végig azon rettegnék, vajon mikor néznek idiótának. Valakinek van tapasztalata ezzel, hogy hogyan tudnám ezt a mentalitást kezelni magamban? Hogyan tudnék kevésbé feszült lenni?
Előre is köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!