Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Másnak is fáj az érintés hiány?

Másnak is fáj az érintés hiány?

Figyelt kérdés

20 éves srác vagyok és az életem során messze nem volt annyi érintésben részem amennyire igényem lett volna. Sajnos nincs párkapcsolatom, se lány barátaim így nehéz ezt a dolgot kezelni. Fiú barátaim vannak, de egy embertől eltekintve nem vált ki belőlem semmit amikor tőlök kapok mondjuk egy ölelést.

A szocializálódás nyiltan nem tartozik az erősségeim közé, és mivel most kezdem az egyetemet eléggé aggódom amiatt, hogy semmi sem fog változni és a meglévő barátaimat is elvesztem. Tudom ez utóbbi kicsit off topic.

Olyan jó lenne egy plüss ismerős. Bármiféle szexuális vonzat nélkül csak bújni valakihez, beszélgetni, vibe-olni.

#barát #szeretethiány #érintéshiány
2023. aug. 3. 10:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hiányzik, de sajnos ez van, bár ahogy telik az idő csak egyre rosszabb.
2023. aug. 4. 01:45
 22/28 anonim ***** válasza:
86%

"Mindenki nyugodjon le a picsába", ez csak egy újabb troll kérdés :D A kérdező játssza a szeretethiányos fiút, aki meg ráír azt vagy elküldi vagy le sem szarja.

Úgyhogy őszinte embereknek itt helye nincs, ez megint csak egy megjátszott provokáció.

Pedig én valóban vágynék egy fiú testére.

2023. aug. 4. 09:29
 23/28 A kérdező kommentje:
"Próbálj most már túllendülni ezen a témán." ...gödörből a lyuk.
2023. aug. 4. 12:54
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

"Pedig én valóban vágynék egy fiú testére."

Rólad meg senki nem hiszi el, hogy lány vagy, mindenki azt hiszi, hogy valami 50 éves dagadt szőrös meleg vagy :D

2023. aug. 4. 19:46
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek, a 13/15 válaszoló nagyon gyopár. Szerintem ne írjon neki senki, csak ha krónikusan alacsony a vérnyomása (mert ez a görcs felbosszant hamar)
2023. aug. 12. 22:56
 26/28 anonim ***** válasza:
49%
Mondom én, hogy egy beteg, nárcisztikus állat! #25 voltam
2023. aug. 13. 13:56
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is fáj, főleg, hogy amúgy nagy igényem lenne az ölelésekre, bár nagyon nem mindegy, kitől is kapom. (nem kérek privátot)

Az egészben viszont pont az a fura számomra, hogy úgy gimi végéig teljesen elvoltam ölelések nélkül, utána jött hirtelen ez a nagy hiányérzet. Meg nem is olyan családból származom, ahol ez divat lenne :c Bár ez mintha mégis változna az utóbbi időben.

2023. aug. 23. 21:35
 28/28 anonim ***** válasza:
50%
27, tudod ezt ki kell érdemelni. Vagy fizess érte mint sok fiú (és néhány nő) a szexért
2023. aug. 23. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!