20 éves srác vagyok és az életem során messze nem volt annyi érintésben részem amennyire igényem lett volna. Sajnos nincs párkapcsolatom, se lány barátaim így nehéz ezt a dolgot kezelni. Fiú barátaim vannak, de egy embertől eltekintve nem vált ki belőlem semmit amikor tőlök kapok mondjuk egy ölelést.
A szocializálódás nyiltan nem tartozik az erősségeim közé, és mivel most kezdem az egyetemet eléggé aggódom amiatt, hogy semmi sem fog változni és a meglévő barátaimat is elvesztem. Tudom ez utóbbi kicsit off topic.
Olyan jó lenne egy plüss ismerős. Bármiféle szexuális vonzat nélkül csak bújni valakihez, beszélgetni, vibe-olni.
Hát nem tudom, szerintem jobban járnék, ha én keresnék Con-on olyanokat akiknek van táblája :D
2023. aug. 3. 11:28
13/28 anonim válasza:
Engem ölelgethetnél! Lassan 10 éve, hogy utoljára megölelgettek.
2023. aug. 3. 11:35
14/28 anonim válasza:
Azt is lehet, hogy te mész oda Free Hug táblásokhoz. :-D Én egy ideje nem járok ki, régebben voltam többször.
2023. aug. 3. 11:40
15/28 anonim válasza:
13. válaszoló vagyok. A kérdező írt, hogy ő sajna nem kér belőlem. :(
Szóval aki ölelgetne egy lányt, az írhat! Lehetsz fiú vagy lány, nekem mindegy.
2023. aug. 3. 11:56
16/28 anonim válasza:
Azért egy-két lánybarátot összeszedni szerintem nem olyan nehéz. Beszélgess lányokkal, akár neten is, de ha lehet, előre tisztázzátok a köztetek lévő távolságot.
2023. aug. 3. 12:22
17/28 anonim válasza:
#16 Ha mindegyiket így elküldi a fenébe, mint engem, hogy itt úgyis csak fiúk írnak neki, ezért tuti én is az vagyok, akkor elég nehéz lesz neki lányokkal beszélgetni.
2023. aug. 3. 12:26
18/28 A kérdező kommentje:
Az egyrészt túlzás, hogy elküldtelek a fenébe, másrészt még bocsánatot is kértem, mert tényleg buta dolog volt, de az, hogy ezen ennyire ki vagy akadva az rólad is elárúl dolgokat szerintem. :D
2023. aug. 3. 12:33
19/28 anonim válasza:
#18 Ha neked ez kiakadás, akkor eléggé túlérzékeny vagy. Tőlem amúgy biztos nem kértél bocsánatot, csak írogatod a sértegetéseidet, úgyhogy le is tiltottalak. Próbálj most már túllendülni ezen a témán.
2023. aug. 3. 12:45
20/28 anonim válasza:
Ismeretlenül szerintem ez elég túlzás a kérdezőtől. Én örülnék ha valaki rám írna és nem kiakadnék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!