Mit tehet az, aki 27 évesen ott tart, hogy nincs ember aki szóbaállna vele?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nincs senki. Lehet változtatni ezen?2023. júl. 21. 13:10
11/15 anonim válasza:
Én is 27 vagyok és ugyanez a helyzetem. Ami nálam a probléma, hogy iszonyatosan introvertált vagyok és nagyon nehezen nyílok meg emberek előtt, nyilván ez azzal jár, hogy amikor bekerülök egy új társágba, egyből én leszek a fura "quiet kid", miközben én szívesen beszélgetnék, csak az az érzésem mindig, hogy mások egyszerűen nem kiváncsiak rám. Emiatt nincs kapcsolatom és a korábbi baráti kapcsolataim is tönkrementek. Munkahelyen meg itt-ott elbeszélgetek ilyen small talkok formájában, de normál baráti társaságom nincs, a nők meg csak rám sem néznek.
12/15 anonim válasza:
Kétlem, hogy beszélgettél mind a 5millió felnőtt magyar emberrel. Ezek után kijelented, hogy "senki"
13/15 anonim válasza:
Nekem meg az a bajom hogy mindig csak az idióták találnak meg azokkal meg a f**omnak sincs kedve beszélgetni
14/15 anonim válasza:
Én is 27 éves vagyok, és határozottan nem értek egyet a kérdéssel, apám anyám, nagyanyám és testvérem is szóba áll velem. Hogy más nem, az már más kérdés...
15/15 anonim válasza:
Annyira nem hinném, hogy egyedül lennél. Szüleid? Testvéred? Tágabb értelemben vett rokonság?
Munkahelyed, ahova nap, mint nap bejársz dolgozni? Home office-ban dolgozol esetleg? Az ország melyik szegletében élsz?
Privátban esetleg folytathatjuk.
Ui: legfeljebb átmeneti unalom telepedhetett rád. Váltani/változtatni szeretnél. Korosztálytól függetlenül nagyon sokan lehetnek így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!