Mit tegyek ha nem hallgat meg senki? 18/f
Miért nem szeretnél menni?
Pedig szerintem jót tenne neked.
Egyébként az a titok, hogy senkitől ne várj el semmit. NE várd, hogy bárki foglalkozzon veled és a te problémáid akarja hallgatni. Az ilyesmi kialakul egy kapcsolatban legyen az baráti vagy pár, de célirányosan azért keresni valakit szerintem rossz ötlet.
Ilyenek a haverok. Meghalgatják csak nem tudnak a saját problèmájukkal se mit kezdeni nem hogy a másèval.
"Mièrt mik a problèmáid?
Nyersen hangzik,de évtizedek tapasztalata, elhiheted nekem.
Soha senkire nem számíthatsz és egyre jobban így lesz - csak és kizárólag magadra. Mint ahogy csak az a tiéd, ami a fejedben van !
Mindenedet, mindenkidet elveheti az élet,amid van, csak azt nem amit tudsz és amilyen ember vagy.
Átéltem,tapasztalat ez is.
Ma már tényleg mindenki magával foglalkozik, de ez a világ milyensége is.
Néha pedig más segítségében nemhogy köszönet nincs, hanem még károsabb. Sajnos :(
Akkor sajnos marad így.
Szomorú, de tényleg a pszichológus fog csak meghallgatni. Úgy nem lehet élni, hogy nincs egyetlen empatikus ember sem a környezetedben. De még nem tartasz ott. Gondolom a fejedben van a gát, valakinek a hangja, aki, akik szerint a bolondok járnak pszichológushoz. Pedig pontosan a mentális egészségükre is igényes emberek járnak. Kötelezővé tenném. Mert változás úgy lesz, ha az emberek változtatnak. Maguktól pedig nem tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!