Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem szeretnek a férfiak?

Miért nem szeretnek a férfiak?

Figyelt kérdés
Itt vagyok, mint 17 éves lány és egyszerűen nem vesz észre az ellenkező nem, csak annak egy nagyon szűk rétege, ami az 50 feletti illetve a hajléktalan embereket illeti, az elmúlt csak fél évben 3 lány vallott szerelmet, de egy fiú/férfi (kinek hogy tetszik) nem szólt hozzám. Nem öltözködök, vagy viselkedek maszkulin módon sem, próbálok egy kicsit adni magamra (aka nem vagyok igénytelen, ha ez megfordult volna valaki fejében xD) nem tudom min tudnék változtatni. Valaki más is jár hasonló cipőben? Mi a megoldás? A beletörődés?

2023. júl. 11. 07:00
1 2
 11/15 Kései Sirató ***** válasza:
93%
Próbálj laza lenni, ne görcsölj rá, és legyél mosolygós, kedves.
2023. júl. 12. 10:38
 12/15 anonim ***** válasza:

12. Bunkó, tapló.

A saját nyomorult életed nem elég jó neked? Ne másokat abuzálj..

2023. júl. 12. 11:17
 13/15 anonim ***** válasza:
34%

13# olvasd már el mi írt.

17 éves, de még az 50 éves hajléktalanoknak se kell.

Tudod mi volt a lényege? Most privátban ráírt 30 féle ember.

Most azonnal mindenki ismerkedni akar vele.

Ez egy kamukérdés. Még az se biztos hogy 17 éves lány. Szerintem inkább valami 60 éves pedofil...

2023. júl. 12. 11:42
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

13, pont azt mondtam, hogy azoknak kellek csak xD lényegtelen...

Nehéz lehet ellhinni, de tényleg 17 éves vagyok (bár írni bármit tudok, az jogos) és nem írt rám 30 különböző ember ismerkedési szándékkal, csak egy, de az is a kinézetem felől érdeklődött.

Nem ilyen válaszokat vártam a kérdésem alá, hanem olyanok válaszát, akik valahogy hasonlóan szerencsétlenek párkapcsolatok terén, vagy jártak így és megoldották.

2023. júl. 12. 16:57
 15/15 Senior Séf ***** válasza:
100%
Nagyon sok kamasz arcára ül ki az a méla undor, amit mások iránt, önmaga iránt, a világ iránt érez. Ő maga észre sem veszi ezt, pedig kilométerekről lerí róla. Nyugi, kérdező. Bírd ki ezt a két évet, és kivirulsz.
2023. júl. 12. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!