3/26 A kérdező kommentje:
A nők nem, mert úgy érzik nagyon ciki.
2023. márc. 9. 20:47
4/26 anonim válasza:
Ez nem szeretem vagy szeretem dolog hanem muszáj pont.
5/26 anonim válasza:
Azért kérdezem, mert nő vagyok, és az érzést szeretem, hogy utána könnyebb vagyok, és nem puffadok, de a budin ülni nem szeretek. Megyek, mikor kell, kinyomom és kész.
Hány nővel beszélgettél erről? Csak nem gondolhatták annyira cikinek, ha elcsevegtek erről.
6/26 anonim válasza:
Miért hiszik a férfiak, hogy nem szeretünk szarni?
7/26 anonim válasza:
Nő vagyok szeretek kakalni, kivéve ha ilyen szorulásos vagy nagyon büdös, vagy oda tapad valahogy a csészéhez es tiszta szar lesz a kefe mire 10000 liter vízzel lekotrom, vagy ha már egy órája törlöm a seggem és még mindig szaros a papír azt sem szeretem.
8/26 Lazy Lover válasza:
Szerintem a nők is szeretnek
9/26 anonim válasza:
Valamelyik nő még beszélget is simán a kakilásról.
10/26 anonim válasza:
Nem valamelyik, az én baráti körömben az összes. A menzeszről is, és nem virágnyelven.
Férfiak előtt nem illik ilyenről beszélni - ezt nem én mondom, hanem általános vélekedés, hogy a férfiak nem szeretnek gondolni arra, hogy a nők is kakilnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!