Ti mennyire találjátok helytállónak azt a megállapítást, hogy a férfiak a "nagy dolgok" (pl. tudomány, politika, eszmék) iránt érdeklődnek és azokról szeretnek beszélgetni, a nők meg arról, ami velük, a párjukkal vagy az ismerőseikkel történik?
Nem igaz.
Párom(férfi) egyiket se szereti. Teljesen más témák érdeklik, sőt, ő inkább jobban szeret érzelmekről beszélni.
A nagy átlagban ez így van.
Vannak kilógások, gondolom ezért érthetetlen egy ilyen valakinek, ha hall egy ilyen kijelentést.
Nem kell ezen csodálkozni, valószínű nem vagy az átlag.
"Puzsértól hallottam :')"
Jaj.... Na hát annyi értelme is van.
Mielőtt párom lett és sok házimunkát csináltam volna, amíg hetente egyszer beszéltem a szüleimmel ( meg, ha történt valami) és volt kb. három barátom addig engem is a “nagy dolgok” érdekeltek.
Mióta iszonyat mennyiségű energiám elmegy a hétköznapi dolgok menedzselésére, azóta átkerültek a női kategóriába, mert annyi bejövő információ van, hogy elég azt megemészteni, a tudományos eszmék megfőhetbek magukban.
#4: A politikának és az eszméknek szerinted több közük van a műszerekhez meg a mechanikához, mint az emberekhez?
Egyébként én is olyasmit gondolok/vettem észre, mint a #3-as, úgy tűnik, mintha Puzsér a saját környezetéből kiindulva azonosítaná férfias témaként azokat a témákat, amelyek értelmiségi körökben jönnek szóba a leggyakrabban. Mindkét típusú kommunikációra nyitott vagyok, de nemtől függetlenül hülyének néz a legtöbb ember (nem a véleményem, hanem a témaválasztásom miatt), amikor társadalmi jelenségekről, történelemről, politikáról, ideológiákról próbálok beszélgetni velük, vagy filozofálni kezdek, így gyakran érzem belekényszerítve magam a smalltalkba. És nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!