Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányos férfiak! Ti hogy...

Magányos férfiak! Ti hogy viseletek a magányt?

Figyelt kérdés

Azt hogy a nőknek nem kelletek? Én bevallom már évek óta egyedül vagyok, a nők rám se bagóznak, nagyon rossz érzés. Voltak próbálkozásaim de leráztak. Nem látom értelmét hogy tovább próbálkozzak mert csak én "sérülök" benne még jobban a visszautasítástól és egyre mélyebben leszek. Már szinte depressziós vagyok.

Az érdekelne hogy mások akik hasonló helyzetben vannak, hónapok, évek óta nincs barátnőtök, de még csak szex sem, ti hogy kezelitek a helyzetetek

Rám szokott törni időnként a magány, nagyon rossz érzés

2023. jún. 13. 20:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%

Én most 26 éves vagyok és még nem volt kapcsolatom, mára már nem is vágyok rá.

Én kb 15 éves koromtól úgy 24 éves koromig próbálkoztam lányoknál, utána már nem érdekelt, felfogtam csúnya vagyok arcra ezért nincs esélyem. Ezt azért írtam le mielőtt valaki azt írná a nőket hibáztatom.

Amikor kerek szülinap van akkor a legrosszabb, 18 évesen, 20 évesen, 25 évesen, na akkor elég rossz.

Pénzes srác se vagyok, keveset is keresek, így még a pénzemért se jön velem össze senki. Rossz nézni, volt osztálytársaim is kapcsolatról kapcsolatra, de soknak már gyereke van, meg asszem a 20ból csak 3munknak nincs kapcsolata.

Sok sulistársam már házas. Meg már a második gyereket várják.

Nem foglalkoztat van más az életben, annyi, hogy akik jó diplomát szereztek ,mérnök, infós stb keresnek most nettó 500 felett azoknak 25 felett már bőven lett kapcsolatuk, ilyenkor már a nők se annyira nézik a külsőt mint tiniként. Ilyenkor már családalapításkor azért elég keményen az anyagiak dominálnak. Főleg egy olyan nőnek aki már vagy 30 és gyereket akar valamint keveset keres.

2023. jún. 14. 14:12
 12/20 anonim ***** válasza:
95%
Nehezen viselem ,több mint 2 éve magányosan. Nem hibáztatom a nőket a sikertelenségem miatt, lett volna lehetőségem de én is vàlogatós vagyok
2023. jún. 15. 09:07
 13/20 anonim ***** válasza:
93%
Egyre nehezebben így 30 után, valahogy úgy vettem észre most kezdek vagy összeroppanni vagy átesni arra az oldalra, hogy már nem is érdekel az egész, csak így meg az egész élet is olyan totál értelmetlen.
2023. jún. 15. 23:56
 14/20 anonim ***** válasza:
94%
#13 inkàbb összeroppanàsod van. Az rég baj ha csak egy párkapcsolat adna értelmet az életednek.
2023. jún. 16. 05:10
 15/20 anonim ***** válasza:
91%

Ha egyszer másban nem látom a boldogságot vagy a célt nem tudok mit tenni. Egy ideig elvoltam, eljártam erre-arra, próbálkoztam ismerkedni, kudarc kudarc után.

Gyakran elképzelem mikor jövök haza, hogy milyen jó volna ha várna valaki, vagy spontán, hogy egy hétvégén ha lenne valakim de jó lenne elmenni egyet valamerre, vagy este ha filmezek valaki ott ülne mellettem.

2023. jún. 16. 05:43
 16/20 anonim ***** válasza:
58%
#15 kisàllatkàt tudok javasolni. Amikor leülök mindig odabújik és àtölel,és olyan őszinték.
2023. jún. 16. 05:49
 17/20 anonim ***** válasza:
90%
Van egy macskám, tudom jó kis sztereotípiát erősítek vele. :)
2023. jún. 16. 05:51
 18/20 anonim ***** válasza:
91%
Akkor mégsem vagy olyan magànyos 😉
2023. jún. 16. 06:11
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát azért nem ugyanaz szerintem, még ha képregényrajzoló is volnék úgy volna az igazi a dolog, ha kicsit el akarom ütni a dolog élét.
2023. jún. 16. 06:13
 20/20 anonim ***** válasza:

3-as, nincs ebben semmi ellentmondás.

Jelen állás szerint alapvetően nem vagyok boldog, de vannak jó élményeim, amik feltöltenek némi boldogsággal hosszabb-rövidebb időre.

Viszont élénken emlékszem azokra az állapotokra, amikben egy-egy szakítás után voltam.

A legutóbbi ilyen állapotból való felépülésem óta pedig be kell valljam férfiasan, félek ismét idejutni. Inkább egy nem-boldog élet időszakos örömökkel, mint azt figyelni, vajon mindent jól csinálok-e, hogy a másik ne hagyjon el, rettegni a szakítás utáni mérhetetlen szomorúságtól.

2023. jún. 23. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!