Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányos férfiak! Ti hogy...

Magányos férfiak! Ti hogy viseletek a magányt?

Figyelt kérdés

Azt hogy a nőknek nem kelletek? Én bevallom már évek óta egyedül vagyok, a nők rám se bagóznak, nagyon rossz érzés. Voltak próbálkozásaim de leráztak. Nem látom értelmét hogy tovább próbálkozzak mert csak én "sérülök" benne még jobban a visszautasítástól és egyre mélyebben leszek. Már szinte depressziós vagyok.

Az érdekelne hogy mások akik hasonló helyzetben vannak, hónapok, évek óta nincs barátnőtök, de még csak szex sem, ti hogy kezelitek a helyzetetek

Rám szokott törni időnként a magány, nagyon rossz érzés

2023. jún. 13. 20:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
75%
Hát, rosszul. Ebben az évben van a 16. évfordulója. Igazából már elengedtem a pár találást, jó pár éve. Kb 5 éve nem is járok randizni, nem keresek senkit sem. Öreg vagyok, ronda, depressziós, megkeseredett. Neten még csak-csak tudok kommunikálni messengeren, de olyat, hogy én élőben el is menjek találkozóra az ki van csukva. Épp elég megrázkódtatás ért már, nem akarok többet. 43/F
2023. jún. 13. 20:12
 2/20 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon rosszul. 4 és fél éve vagyok magányos.

27/F

2023. jún. 13. 20:19
 3/20 anonim ***** válasza:
35%

Magányos vagy, depressziós, nincs szex az életedben, de nem próbálkozol, mert félsz, hogy "sérülsz".

Nem fedeztél fel magadban némi ellentmondást?

2023. jún. 13. 20:21
 4/20 anonim ***** válasza:
97%
Most éppen egész jól
2023. jún. 13. 20:25
 5/20 anonim ***** válasza:
66%
Örüljetek amíg szabadok vagytok!
2023. jún. 13. 20:55
 6/20 anonim ***** válasza:
85%
Én elvagyok, próbálkozok általában de most a vizsgaidőszak miatt nem sok időm jut az ismerkedésre.
2023. jún. 13. 21:34
 7/20 anonim ***** válasza:
84%

Elengedtem a párkeresést, meg úgy minden emberi kapcsolatot, a szüleimet leszámítva. Különc vagyok és siralmasak a kapcsolatteremtő képességeim.

Igazából most viselem a lehető legjobban a magányt életem során. Sokat segített, hogy felépítettem az önbizalmamat, büszke vagyok magamra és a kitartásomra. Nem arra gondolok, hogy miben vagyok béna (párkeresés), hanem arra, hogy mikben vagyok jó és csak azokkal foglalkozom.

Mondjuk nekem az is sokat segített, hogy voltak már nőim, sok-sok bohóckodással össze tudnék hozni valamilyen kapcsolatot (a szociális részemet leszámítva szerintem minden más fontos dolog megvan), de mindig sok volt a probléma, idegeskedés, így egyik sem volt igazán tartós. Röviden, az eredmény sokkal kisebb, mint a befektetett energia, így inkább hagyom.

Szerencsére találtam annyi elfoglaltságot, hogy csak kevés időt tudok foglakozni ezzel.

2023. jún. 13. 21:39
 8/20 anonim ***** válasza:
27%

Általában a nőket szidják, hibáztatják a sikertelenségük miatt.

18L

2023. jún. 13. 21:58
 9/20 anonim ***** válasza:
73%
Szarnak szar, de depressziós nem vagyok miatta. Valamit mindig próbálok változtatni, és végül is minden évvel egyre előrébb vagyok, de már így is jóval le vagyok maradva.
2023. jún. 14. 00:40
 10/20 anonim ***** válasza:
86%

Sosem volt kapcsolat. Úgy 15-25 között volt a legrosszabb, főleg látva, hogy osztálytársak, ismerősök egyre többnek van kapcsolata, hát persze vágtam rá én is.

Most már azt látom, hogy egyre többüknek van gyereke stb, én meg úgy 25 éves korom után fokozatosan belefásultam a dologba, most vagyok 30.

Na nem mondom, hogy nem örülnék egy kapcsolatnak, de igazából már bántani sem bánt, hogy nincs.

2023. jún. 14. 04:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!