Munkahelyeden kotelezo a munkaruha viselete? ha nem is kotelezzo akko relonyos?
Figyelt kérdés
2021. szept. 28. 10:46
2/13 anonim válasza:
Nálunk dress code van, business casual, business formal. Ajánlott viselni.
3/13 anonim válasza:
Könyvtárban dolgozom, nincs dress code, de nyilván nem vehetek fel crop topot nagyon rövid nadrággal.
4/13 anonim válasza:
Ahol van munkaruha/egyenruha, ott kötelező azt hordani.
Ahol van dress code, ott azt kell betartani.
Ahol nincs dress code, ott is illik a helynek, helyzetnek megfelelően öltözni.
Én irodában dolgozom, nincs ügyfélfogadás, azt viselek, amit akarok. De ha van egy program, konferencia, megbeszélés, akkor nem mindegy, hogy mi van rajtam.
5/13 anonim válasza:
Ha kaptál munkaruhát, nyilván azért, mert kötelező felvenned (ez a hivatalos verzió, az más kérdés, ha a gyakorlatban tojnak rá).
Dresscode-ra ugyanez igaz, ha ismertették, be kell(ene) tartani.
6/13 anonim válasza:
Vasúton az volt a szabály hogy a munkaruha, védoruhaellátásban részesülő dolgozónak abban kellett dolgoznia. Jegyvizsgáló voltam. Bkknál sötét nadrág, lehetőleg minimum térd alatt érő nadrág zárt cipő. Penztarban vagyok
7/13 anonim válasza:
Nálunk nincs se munkaruha, se dresscode.
8/13 Metionin válasza:
Nincs munkaruha, dress code kb. annyi hogy strand cuccban ne menj be pl. sort, haspóló, stb.
9/13 anonim válasza:
Kapok munkaruhát, de az én beosztásomban egyáltalán nem nézi senki, hogy hordjuk-e, egész egyszerűen azért vab, mert gyakran ki kell menni a műhelybe vagy gépre, és akkor ne a civilt kelljen koszolnunk. Ha tudom, hogy aznap többet kell kimászkálnom a területre, abba szoktam lenni. Külső partnercégek képviselőivel dealelésnél, vagy ha az irodaházban van dolgom, meg tök sima utcai ruhában szoktam lenni, farmer- vagy szövetnadrág és ing, ezzel egyik irányban sem lógok ki öltözködésileg az átlagtól.
10/13 anonim válasza:
Van munkaruhánk de sokan utcai szerelésben vannak,nem számít igazán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!