Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Normális, ha néha arra vágyom,...

Normális, ha néha arra vágyom, hogy valakik agyonverjenek?

Figyelt kérdés

2023. jún. 1. 15:05
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

11

Nem képzelem magam szerethetetlennek. Tudom, hogy az vagyok.

2023. jún. 5. 16:23
 12/20 Avair2010 ***** válasza:
100%

6 -s. Nem zavar, hogy az öngyilkosságra bíztatás bűncselekménynek számít?

A fenti kérdésre pedig a következő a válaszom: Egyáltalán nem normális. Én se akarok meghalni, pedig 10 -nyi okom lenne rá. De önmagában nemcsak magamért nem teszek ilyet, hanem azért se, mert elhunyt szüleim nem ezt akarnák, és NEM ezért neveltek fel.

Neked egyébként még a következő dolgot tudom mondani: ha agyonvernek téged, akkor a kompletutad, amin eddig végigmentél/végigszenvedtél, az hiábavaló volt. Így is fogalmazhatnék: megdolgoztál 25 évig a pénzedért, amit aztán kidobsz az ablakon. Nem hangzik ez neked abszurdumnak?

2023. jún. 5. 19:32
 13/20 A kérdező kommentje:
Teljesen felesleges volt ez a 30 év. Nem akarok tovább szenvedni. És meg is érdemelném, hogy péppé verjenek, mert értéktelen ember vagyok!
2023. jún. 5. 19:44
 14/20 Sándor Dombi válasza:

Nehéz így, ismeretlenül tanácsot adni. Nem ismerlek, nem látom mi van e mögött, mi indít ilyen gondolatok megfogalmazására. Talán nem a pszichológus, pszichiáter a legjobb megoldás. Van, hogy egy barát is megfelelő. És tényleg nagyon sokat segít, ha kibeszélheted megadból.

De jegyezd meg: SENKI sem értéktelen! Ha így lenne, akkor Nick Vujicic se élne már, pedig ha van valaki, aki nehéz helyzetében értéktelennek érezhetné magát, az ő.

Szóval te se add fel!

2023. jún. 6. 08:08
 15/20 gago77 ***** válasza:
Az életben vannak ilyen mélypontok, de nem leküzdhetetlenek. A depressziódat kiváltó okot kéne tudatosítani és lépéseket tenni ellene.
2023. jún. 6. 08:41
 16/20 johny85 ***** válasza:
58%
Menyél el pankrátornak v ketrec harcosnak ott adnak és még pénzt is kereshetsz.
2023. jún. 7. 11:55
 17/20 anonim ***** válasza:

Köss bele valami nálad erősebb bunkóba egy disco-ban, szerintem szívesen lekever néhányat.

Én két éve voltam nagyon mélyen, és gondoltam azt, hogy ennyi szenvedést képtelen vagyok elviselni. Pokoli volt, ezt kívülről nehéz megérteni.

Ez is a tiéd is depresszió. Választhatod az öngyilkosságot, de úgy is dönthetsz, hogy előtte megpróbálsz egy terápiát. Veszteni valód nincs, fél év múlva még ugyanúgy megöletheted magad.

2023. jún. 7. 12:45
 18/20 anonim ***** válasza:
49%
költözz hozzánk, itt táplálhatod a lelkedet is.
2023. jún. 7. 19:08
 19/20 Kései Sirató ***** válasza:
Esetleg bűntudatod van? Elkövettél valamit és azért gondolod, hogy ezt érdemelnéd?
2024. júl. 19. 10:41
 20/20 anonim ***** válasza:
Hogy vagy azóta?
2024. júl. 19. 11:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!