Barátnő,élettárs nélkül egy hajléktalan szállón fogok kikötni minimálbérből?
Figyelt kérdés
Ahol egy férfi és egy nő ketten vannak,keressenek fejenként csak kétszázezret,akkor is ki tudják fizetni az albérletet mert ketten keresnek 400 ezret,albérlet legyen 200,még marad 200 ezrük,az elég kajára,ruhára,stb.Én viszont egyedül a fizetésemből nem fogok tudni albérletet fizetni.Jelenleg egy olcsó szobát bérlek,de innen sajnos nemsokára ki kell költöznöm.2023. máj. 20. 01:44
11/15 anonim válasza:
Hol 200 ezer a minimálbèr?
Jó is lenne, ha annyi lenne.
12/15 anonim válasza:
Diplomátok van, és nem tudtok másmilyen munkát találni, csak minimálbéreset? Milyen diploma ez? Valami büfészak?
13/15 anonim válasza:
Kissé mellélőttél, nekem agrár, párom közgazdász. Őt még köti a munkaszerződése is. Árnyaltabb az élet, mint ahogy te gondolod.:) A kérdezőnek adj tanácsot, ne velem kötekedj.
Aki nem járt felsőoktatásba, az imádja ezt a bufeszakot puffogtatni.
14/15 anonim válasza:
#13 akkor a személységetekkel van gáz, vagy valami szabolcsi minifaluban laktok. Agrármérnöki diplomával rendelkező haverom a balatoni régióban nem éppen minimálbért keres :D
15/15 anonim válasza:
Ha van egy haver, munkatárs, ismerős, aki összeköltözne veled, akkor nem. Vagy csak adj fel egy hirdetést, hogy lakótársat keresel, te ilyen és ilyen vagy, a lakótárs ilyen és ilyen legyen. Én pl. így költöztem össze egy vadidegennel, hogy lakótársat keresett, szimpatikusak voltunk egymásnak élőben is, aztán azóta tök jól elvagyunk. Persze, értem a problémát, futottam már bele olyanba, hogy haverral költöztem össze, aztán az idegeimre ment, meg én is szívesebben laknék egyedül, de hát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!