Minek úgy élni ha csak a rosszat kapom másoktól és el van rontva az életem?
-Sorra koptat le mindenki egymás után sokszor szó nélkül, és alapból nem sokan állnak szóba velem
-Társasági életem sose volt, élményeim nincsenek, üres, szürke semmirevaló életem van
-Fizikai állapotom se a legjobb már
-Sokan kb. irtóznak tőlem és ez egyre inkább így van ahogy süllyedek bele a depresszióba
-Tanulmányaim jól indultak de el lett rontva, terveim se nagyon vannak
27 éves vagyok már és egy romhalmaz az életem. Minek így élni?
27 évesen már senki sem gyerek.
Sajnos a világ ilyen önzővé vált.De talán az a jó,hogy olyanok is elkerulik az embert,akikben csalódna,akik kihasználnák.
Persze,egy barát sokszor jól jönne,de még barátkozni is nehéz ma:(
- Gondolkodj egy terven, akár menj vissza tanulni, ha kell a tervedhez.
- Fizikai állapottal fordulj orvoshoz, vagy edz és kövess valami étrendet (beszélj egy dietetikussal) nem tudom mi a gond a fkzikai állapotoddal, de sokmindenre van megoldás de
- Szerezz hobbikat és barátokat
Ez egy nagyon jó felvetés.
Igazából rajtad áll, hogy napról napra hogy változtatod meg magad, akár formálva finoman a személyiségedet.
Az hogy most így nem érzed jól magad, az azt jelzi, hogy valószínűleg nem vagy nagyon egoista, fontos a többiek véleménye is.
Alapvetően nem kell hogy mindig legyenek visszaigazolások a környezetből, de azt fontos tudni, hogy te jól csinálod a dolgokat.
Törekedj rá, hogy hasznos legyél, őszinte, kellemes személyiség -de ne megjátszottan- és a környezeted ezt meghálálja.
Legyél olyan ember, akivel te is szívesen töltenéd az idődet.
Pedig ezen jó lenne nagyon gyorsan változtatni mert eljön a 40-45-50 és sokkal rosszabb és sokkal nehezebb lesz.
40 felett már jóval nehezebb másik munkahelyet is találni...
Ennyi idő után és amilyen mélyen vagy hidd el ezt érzi és látja a környezeted és elmegy tőled a kedvük amikor csak rád néznek...
Az első és legfontosabb lenne az a környezetváltozás, mondjuk elsőnek egy új munkahely, aztán szépen áttérsz közben egy egészségesebb életmódra, elkezdesz sportolni is...
Mert a jelen helyzetben valóban nincs sok értelme az életednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!