Éreztetek már így?
Miért lettek lepontozva akik nemet írtak?
Tudjátok van aki fel tudja fogni hogy az élet ajándék
12: őszintén azzal mit kezdjenek a magányos emberek, hogy odaírja, hogy nem, minden részlet nélkül. Oké, hogy joggal állíthatja, hogy csak a kérdésre válaszolt, de ha egy csepp együttérzés is van benne, nem ír inkább semmit. Ugyanis ezzel a nemmel kitörölhetjük.
Ezeket a "keress egy hobbit" szövegeket már ezerszer hallottuk.
12s vagyok
Látom hogy az okoskodás az nagyon megy de hogy felnőtt ember módjára össze szed magad az nem
Figyelj mit kellene mondaniuk? Keres egy hobbit még mindig jobb mintha azt mondanák hogy hát hallod ha magányos vagy nincs kedved semmihez akkor mi a f***ért nem vesz véget az életednek
Attól hogy itt kimondó a nyomorod még nem lesz jobb
12s
Nem bántásból írtam amit írtam
Az eleje stimm, a setalas helyett celtalan tekerés, es a kajat inkabb habzsolom mint egyetlen élvezet az eletemben, az izek.
Nah meg a sorozatok...
Hasonlóan vagyok, mint az előző. Az ételt nagyon meg kell becsülni! Szeretek enni, bár egyáltaán nem látszik meg rajtam, de ez nem is baj.
Kérdező, nézd a jó oldalát a dolgoknak. Amikor én fiatal voltam, nem is létezett még internet! Milliónyi hasznos dolgot találni rajta! (A többi, milliónyi haszontalanság mellett.) Sétálgatni is jó dolog, viszont itt az internet kavalkádja, csak tudni kell felelősen, tartalmasan használni, és változatosan. Ha olykor semmi kedvem semmihez, ott a jó öreg durmolás! :) Vagy ágyból zenehalglatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!