Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Éreztétek már olyan szomorúan...

Éreztétek már olyan szomorúan magatokat, ami olyan érzés volt, mintha belülről mardosnának?

Figyelt kérdés

Nem mostanában éreztem magam így, ahogy most. Férfi létemre úgy eltudtam érzékenyülni, hogy csak magam is néztem, hogy mi történik velem.

Szerintem ez lehet a magány túlfokozott érzése.

2022. okt. 14. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Igen, többször is.
2022. okt. 14. 19:03
 2/5 anonim ***** válasza:
28%

Nekem megvolt már az a szint a magányban hogy ufokat kerestem az égen hogy hátha ők majd lesznek, meg a szellő és napsütés érzetét a bőrömön, tudtam be egy simogatásnak es örülni annak.

Komolyan csoda hogy épelmével kibírtam a magányt.

2022. okt. 14. 19:59
 3/5 anonim válasza:
0%
Miért mindig a pasik irnak ki ilyen kérdéseket?
2022. okt. 14. 20:23
 4/5 anonim ***** válasza:
65%
Nem mindig a pasik
2022. okt. 14. 20:44
 5/5 anonim ***** válasza:
66%
Azért mert ha hiszed ha nem egy férfinak is vannak érzései, de próbálj meg erről valakivel személyesen beszélni, inkább nem részletezem mi lesz a reakció. Én már volt hogy barátnőtől is kaptam meg hogy túl érzelmes vagyok, holott papíron nők pont szeretik az ilyesmit.
2022. okt. 15. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!