Éreztetek már ilyet?
Van egy exem.. 1 évet voltunk együtt, ennek már 7 éve!
Nekem is van most párkapcsolatom neki is (nekem 5 éve neki 1.5)
elkezdtem dolgozni most egy munkahelyen a városba ahol lakik és bejött a barátnője.. igazából mikor idejöttem dolgozni picit tartottam tőle hogy mivan ha járnak oda mivel kisvárosról van szó
Szóval bejött a barátnője és nem volt se nem flegma semmilyen..de azóta annyiszor jut eszembe hogy vajon milyen most az életük nekik. sajnos az én párkapcsolatom eléggé romokban. valószínü kicsit irigylem őket. jaj de jó nekik. tudom ennyi erővel minden párt kicsit irigyelhetnék, vagy kiléphetnék hogy boldog legyek mással és ne mások boldogságán gondolkozzak, ezzel őrlöm magam de nem tudom mihez kezdjek az életemben.
Voltatok már valami hasonló szituban?
Félreértés ne essék semmit nem érzek az exem iránt, sőt nem bánom hogy vége lett, csak belegondolni hogy más párok boldogok (persze nem tudni azok e amúgy) én meg nem vagyok az, nem jó érzés :/
Nem, ilyen soha nem fordult meg a fejemben. Egyébként borzasztó felszínes feltételezés, hogy “jajjj milyen boldogok”. Honnan tudod mi játszódik le náluk? Lehet, hogy sírva futnál ki, ha jobban belelátnál az életükbe!
De az tuti, hogyha a barátnőm lennél és ezen kattognál folyamatosan, hogy mi van a VOLT pároddal (aki már történelem) és nemhogy elszégyellnéd magad, hogy gondolsz rá, hanem még kérdést is írsz ki róla, PÁROS lábbal rúgnálak ki!
Képzeld csak el, ha a párod ilyet csinálna, amit most te! Te nem őrülnél meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!