Az csak magyar sajátosság, hogy közel harminchoz meguntam, belefáradtam az élebe? Hogy nem érdekel semmi csak a túlélés?
Karrier nulla.
Magánélet nulla.
Egyedülálló 30-as, ronda pasiként nem kellek senkinek. Baráti közösségekbe s e tudok menni.
Úgy érzem nekem büntetés az élet.
Annyiszor kiközösítettek, és megaláztak a kinézetem miatt. Főleg nők, lányok. Ami bántást és alázást át lehet élni már átéltem. Szerintem kezdem is feldolgozni. De menthetetlenül kiégtem és munkanélküli is vagyok.
Masnak attól függetlenül lehet pszichológiai problémája amit nem a sorkatonaság fog megoldani 😃
Gratulalok egyébként, eq szintet is mértek?
Egyik ismerősöm is ilyen helyzetben volt. 10 éve se csaj se munka. Már tényleg mindenki elkönyvelte elveszett embernek, segélyekből élt, stb. Aztán pár éve összeszedte magát lett munkája (Igaz valami nagyon kemény fizikai munka, de csinálta) megismerkedett egy nővel és azóta rá sem ismerni. És ugyanezeket írta volna pár éve mint te...
Szóval lehetséges kijönni ebből, de más nem fogja helyetted elkezdeni. Nem kell rögtön megváltani a világot, de kis lépésekben lehet haladni előre.
24. vagyok
21. kötekedőnek szántam az előzőt.
"Leírtam már, hogy a sorkatonaság, és a hivatásos szolgálat, rajtatok nem segít. Mit vagy ezen fennakadva? 😀
Ahhoz a munkához férfiak kellenek, igazi rátermettek, hímek." stb.. stb..
Na 21. kell a lelki segítség???
Kérdező! Haverok csak vannak , ők rengeteget tudnak segíteni. Külsőddel ne foglalkozz. Próbálj valamilyen melót szerezni , bármilyet lépésről lépésre építsd fel magas. Jönni fog a magabiztosság. És lassan rendeződik minden.
21. Látod egy 45 éves harcedzett "boomer" még most is körbe röhög.
Meg tudom csinálni most is azt amit 20 éve
Te kötekedő, fellengzős, vitakeltő .enki.
Az, hogy egy boomer a sorkatonaság fétisével körberohog valahogy nem tud meghatni bocsika 😃
Pláne, hogy általában pont ilyeneken szoktak egyébként a legnagyobbat röhögni aki minden problémára a sorkatonaságot tudja felhozni, látszólag alacsony intelligencia szinttel (mint ahogy ez most is megmutatkozik)
Egyébként a kérdező problémaira reflektaltam, de nagyon kedves tőled, hogy ennyire torodsz az enyemmel is ❤️
A fiadat pedig rettentően sajnalom tipikusan az a személy lesz akit a korosztálya is boomernek hív.
28.
Nem adtál segítséget a kérdezőnek.
Viszont:
Arc nélkül játszod itt az eszed.
Kötekszel, vitatkozol ,feszültséget keltesz, anélkül hogy tudnád kivel beszélsz.
Boomerezel , sértegeted a fiam.
OK!!!
Fel lett ajánlva a live kapcsolat, kulturált beszélgetés. OK??
Na akkor írjad ha kel live ,és megnézzük boomerezel-e a beszélgetés után is.
Ha kel írjad privátba , és kapod az elérhetőséget.
Ha nem kel akkor meg ne pazarold az időmet, és ne provokálj, hanem kopjál kisgyerek!
Várom a válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!