Mi az alapvető különbség a fèrfi ès a női nem között?
Figyelt kérdés
Serdülő kori sajátosságokat is beleèrtve, mi lehet erre a helyes válasz? Akár vallási alapon is megvizsgálva a kèrdèst...2022. júl. 13. 17:18
1/9 anonim válasza:
Nők erzelmi alapuak ferfiak meg testi
2/9 anonim válasza:
Van működő Y kromoszómájuk, vagy nincs.
3/9 anonim válasza:
Az agyuk mérete és teljesítő képessége ugyanaz, vagy nagyon hasonló. Működést illetően viszont egészen különböző.A férfiak egyszerűbben látják vagy élik az agyukkal a világot, a nők bonyolultan.
4/9 anonim válasza:
A fiúknak kukijuk van, a lányoknak meg puncijuk.
5/9 anonim válasza:
Több nőnek van átlagos iq-ja, mint férfinak. Viszont több férfinek van náluk magasabb iq-ja, pont úgy, ahogy alacsonyabb is.
6/9 anonim válasza:
Biológiailag valóban a nemi kromoszómák által meghatározottan létrejövő belső elválasztású (hormontermelő) mirigyek működése által meghatározott módon. Mindez nemcsak a külső megjelenésben, de az agy működésében is némi különbségeket eredményez (ivari dimorfizmus).
7/9 anonim válasza:
Ahogyan írod, a "nem" nem szerint és szó szerint:DDD
8/9 anonim válasza:
A nők butábbak, legfeljebb egy 10 éves fiu értelmi képeségét tudják elérni.
9/9 anonim válasza:
Nagyon kevés nőt láttam egyelőre életem során, aki valamilyen őt ért sérelmet nem gusztustalan, ordenáré hisztériával kezelt volna.
Alapvetően a férfiak lazábbak szerintem, egyszerűbben látják és élik meg a világot és nem negatív értelemben mondom. Nem egyszer hallottam már azt is nőtől, hogy neki olyan bonyolultak az érzései, hogy ő maga sem tudja őket megfogalmazni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!