Más is észrevette, hogy szinte bűn Magyarországon szinglinek lenni?
Egy olyan rendszertől én nem vennék fel kritikát ahol az a „keresztény” aki meleg orgiákon k.fél és narkozik.
Egyébként nem vagyok álszent én is járok úgy lányokhoz. És ezt nem is bánom.
Viszont én nem üvöltöm tele a tv-t meg az internetet hogy dik mán nézd én vagyok a legnagyobb „keresztény” ide nekem a pápát is !!!
Ennek fényében ítéld meg a kérdést.
Nem az a lényeg hogy mit mond hanem azt hogy ki mondja.
Én haszonélvezője vagyok a szép nöi 20-on éves testeknek. És azért ez elég JÓ.
Ha olyan mondatokra gondolok amit politikusok hánytak ki magukból, hogy nincs undorítóbb képződmény a fehér keresztény családos férfinél..... És ahogy a családos embereket ábrázolják a reklámokban ahol vagy suták vagy épp megcsalják a párjukat.... Vagy az Aldi reklám ahol a férfgiakat és a családot horrornak állítják be.....Mondjam-é a Gilette reklámot ahol kezelhetetlen csűrhének ábrázolják a férfiakat......
Igen bűn szinglinek lenni.
A 18 tökéletes példája a rendszer agymosásának.
Nehogy már valaki önállóan eldöntse azt hogy mit szeretne kezdeni az életével. Akár azt hogy nem szeretne gyereket. Lásd pl 40 felett van a vazektomia műtét.
Mert majd mi „keresztények” 2 pénisz között eldöntjük, hogy mi a jó neki.
Tudod mindig az ítéli el a melegeket és kiabál a leghangosabban aki annyira forró mint egy kályha.
Álszent „keresztények” lopjátok a közpénz billiárdokat, de ha egy orvos elrak 5000 tf hálapénz a fejét veszitek érte.
Köszönjük ö bölcs felcsúti újnáci aki kastélyban laksz.
A gyomrom is felfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!