Azt észrevettétek hogy Lakatos Brendon (youtuber) óta van Magyarországon nagy számban jelen ez a "flexelős" stílus?
Legalábbis nálunk a suliban ezt vettem észre,hogy amióta ez az ember felbukkant azóta van jelen ez a "nekem ilyen ruhám"meg olyan telefonom" van szöveg,plusz a többiek lenézése meg lecsórózása,most nem azért de nem szánalmas hogy egy ilyen primitív c.ány után megy mindenki?
Még a valóban szegény,prolibb szülők gyermeke is játsza az agyát hogy nekik mire van pénzük...undorító szerintem...
Dehogy miatta.
Azért, mert az egész mai popkultúra ezt sugallja. Nézd meg a fiatalok által kedvelt külföldi zenéket, Gucci Gang meg mittomén, minden arról szól hogy mennyi pénzed van, mert akkor annyit érsz. Ezt nem a dögkúttolvaj Guszti(mert egyébként úgy hívják) terjesztette el.
A kisebbeket mindig is lenézték, eltiporták az emberek, sajnos ez nem 20 éve megy már, hanem ahogy írta az egyik válaszoló is, amióta világ a világ.
Emberek vagyunk, de úgy érzem, hogy sok dologban még a hangyák is okosabbak nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!