Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Milyen érzés kiközösítve...

Milyen érzés kiközösítve lenni például egy osztályban? Ez befolyásolta valahogyan a további életed ha esetleg te jártál így?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 2. 19:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon rossz érzés. Általános végén eléggé ki voltam közösítve, rengetegen bántottak. Most 18 vagyok, eléggé introvertált lettem, pedig régen nem ilyen voltam, és az önbizalmam is nulla, mert mindig elhitették velem, hogy rossz vagyok. Szóval rám eddig eléggé rossz hatással volt, remélem majd egyszer megváltozik, és nem kell egész életemben szenvednem a gyermekkori traumák miatt.
2023. ápr. 2. 23:36
 12/14 anonim ***** válasza:
92%

A drasztikusabb véglet, hikikomori lettem. ( Nem fejtem ki, a szóra rákeresve van elég leírás )

Viszont alapvetően szinte biztos, hogy a sulis időszakra vezethető vissza tudat alatt ez a dolog.

2023. ápr. 3. 01:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon magányos érzés. Senkinek sem kívánom. Az általános iskolai kiközösítés annyira megviselt, hogy 30 éves koromig tele voltam szorongással. Vajon kedvelni fognak pl munkahelyen/egyetemen/új közösségben? Mi lesz,ha nem? Vajon jól vagyok úgy, ahogy vagyok? Ha Xy ma nem köszönt vissza lehet, hogy utál? Mit csináltam rosszul? Olyan forgatókönyveket írtam fejben, hogy ezekből akár kis túlzással színházi darabokat is lehetne írni. Állandóan abban kételkedni, hogy nem vagy szerethető mások szemében, hihetetlenül felőrli az embert mentálisan. Pedig normális családi háttérem volt, csak annyival elintézték a szüleim, hogy "ne foglalkozz velük" - de hát ez sosem segített. Pszichológusomnak és a páromnak hála ma már sokkal jobban vagyok ezen a téren:)
2023. ápr. 3. 17:14
 14/14 anonim ***** válasza:
91%
Engem maga az nem zavart, hogy nem voltam jóban az osztálytársakkal, meg volt a magam kis világa. Az viszont nagyon rossz volt, mikor csúfoltak, bántottak, szivattak. Biztos benne van ez is abban, hogy bizalmatlan vagyok az emberekkel és nehezen nyílok meg. Szerencsére nem zavar, mert nagyon jól el tudom tölteni az időmet, sosem unatkozok és sok hobbim van. Nem is hiányoznak igazából olyanok, akik a hátam mögött kibeszélnek, hátbaszúrnak.
2023. ápr. 7. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!