Arra jutottam semmi érvénye és értelme az életnek. Más is érez így?
Minden nap felkelek. Dobog a szívem, szerveim összhangban működnek. Minden egyes alkotóelemem végzi a dolgát. De én? Én nem. Munkanélküli vagyok, nemsokára harminc, kevéske munkatapasztalattal. Van egy szakmám humán területen de azzal kb kitörölhetem.
Párkapcsolat nincs. (Túl azon hogy a csúnyácska lányok is oylan bunkók velem.) A sokadik elutasítás után kedvem sincs próbálkozni.
Önbizalom hiányos vagyok. Enyhén depressziós, újra.
A következőt látom: Ha nagy nehezen összejön, egy szr meló akkor is ott küzdhetsz, stresszelhetsz mikor rúgnak ki, mikor mit rontasz el. A lékkör is mérgező. Az emberek feszültek, gyűlölködnek, áskálódnak. Kevéske idődet az utazás veszi el.
Átnézve, magányos perceimben a sorsomat, semmi értelmét nem látom. A dolgok csak megtörténtek velem. Nem tudom mi szolgálta a fejlődésem. Sokszor azt érzem minden hátráltat, célom elérésében. A közhangulat, a politika, az emberek. Az egész szisztéma és a rendszer.
Egy darab "küszködő és szenvedő" húsnak érzem magam. Aki napról napra él.
Küszködik, spórol, tartogat a nagy semminek. A küszködés nem vezet semmire, az állandó lemondás. A pénz gyakorlatilag elinflálódhat. Stb.
Mindent haszontalannak, időlegesnek, pillanatnyinak érzek.
Reményvesztett, depressziós vagyok.
Nem tudom miért vagyok, miért élek, miért vagyok itt ebben a semmirekellő szégyenteljes országban. Nem értem.
Régen nagyon bíztam istenben, de mostanság egyre kevésbé. Anyagilag penge élen táncolunk kis túlzással. - Sok helyre jelentkezem de még egy állásra sem hívnak vissza. - Megutáltam az letetet és annak hiábavalóságát.
Ne aggódj,jópáran vannak így..És nem biztos az se hogy a munka vagy a partner ezt megoldja..Nekem van mindkettő,de olyan szörnyen magányosnak
és haszontalannak érzem a létet,hogy legszívesebben elpárolognék..
Sokat nyom nálam is a latba az,amivé ez az ország süllyedt.
Az emberek megvezetése,a gyülőletkeltés, nap mint nap látod,hallod,tapasztalod.. Külföldre per pillanat nem tudok menni,
erőm sincs már egy új élethez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!