Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Arra jutottam semmi érvénye...

Arra jutottam semmi érvénye és értelme az életnek. Más is érez így?

Figyelt kérdés

Minden nap felkelek. Dobog a szívem, szerveim összhangban működnek. Minden egyes alkotóelemem végzi a dolgát. De én? Én nem. Munkanélküli vagyok, nemsokára harminc, kevéske munkatapasztalattal. Van egy szakmám humán területen de azzal kb kitörölhetem.

Párkapcsolat nincs. (Túl azon hogy a csúnyácska lányok is oylan bunkók velem.) A sokadik elutasítás után kedvem sincs próbálkozni.

Önbizalom hiányos vagyok. Enyhén depressziós, újra.

A következőt látom: Ha nagy nehezen összejön, egy szr meló akkor is ott küzdhetsz, stresszelhetsz mikor rúgnak ki, mikor mit rontasz el. A lékkör is mérgező. Az emberek feszültek, gyűlölködnek, áskálódnak. Kevéske idődet az utazás veszi el.

Átnézve, magányos perceimben a sorsomat, semmi értelmét nem látom. A dolgok csak megtörténtek velem. Nem tudom mi szolgálta a fejlődésem. Sokszor azt érzem minden hátráltat, célom elérésében. A közhangulat, a politika, az emberek. Az egész szisztéma és a rendszer.

Egy darab "küszködő és szenvedő" húsnak érzem magam. Aki napról napra él.

Küszködik, spórol, tartogat a nagy semminek. A küszködés nem vezet semmire, az állandó lemondás. A pénz gyakorlatilag elinflálódhat. Stb.

Mindent haszontalannak, időlegesnek, pillanatnyinak érzek.

Reményvesztett, depressziós vagyok.

Nem tudom miért vagyok, miért élek, miért vagyok itt ebben a semmirekellő szégyenteljes országban. Nem értem.

Régen nagyon bíztam istenben, de mostanság egyre kevésbé. Anyagilag penge élen táncolunk kis túlzással. - Sok helyre jelentkezem de még egy állásra sem hívnak vissza. - Megutáltam az letetet és annak hiábavalóságát.

2023. márc. 16. 22:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj,jópáran vannak így..És nem biztos az se hogy a munka vagy a partner ezt megoldja..Nekem van mindkettő,de olyan szörnyen magányosnak

és haszontalannak érzem a létet,hogy legszívesebben elpárolognék..

Sokat nyom nálam is a latba az,amivé ez az ország süllyedt.

Az emberek megvezetése,a gyülőletkeltés, nap mint nap látod,hallod,tapasztalod.. Külföldre per pillanat nem tudok menni,

erőm sincs már egy új élethez..

2023. márc. 17. 15:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Szia kérdező. Pont ma egy éve írtad ki a kérdést. Azóta mi lett veled? Remélem jobbra fordultak a dolgok.
márc. 17. 15:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Illetve tegnap egy éve...
márc. 17. 15:33
 14/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A depresszióból kijöttem, már csak közönyös fásult vagyok. Annyit mondok ha megszokod a fájdalmat már nem fáj.
márc. 21. 15:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Hogy jöttél ki belőle?
ápr. 1. 06:55
 16/16 A kérdező kommentje:
megszoktam a fájdalmat, és elmúlt a fájdalom. A Kivi is madár, mégsem repül. A többiek repülnek, de a kivi nem tud. Beletörődik. (Vagy a strucc)
ápr. 3. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!