Arra jutottam semmi érvénye és értelme az életnek. Más is érez így?
Minden nap felkelek. Dobog a szívem, szerveim összhangban működnek. Minden egyes alkotóelemem végzi a dolgát. De én? Én nem. Munkanélküli vagyok, nemsokára harminc, kevéske munkatapasztalattal. Van egy szakmám humán területen de azzal kb kitörölhetem.
Párkapcsolat nincs. (Túl azon hogy a csúnyácska lányok is oylan bunkók velem.) A sokadik elutasítás után kedvem sincs próbálkozni.
Önbizalom hiányos vagyok. Enyhén depressziós, újra.
A következőt látom: Ha nagy nehezen összejön, egy szr meló akkor is ott küzdhetsz, stresszelhetsz mikor rúgnak ki, mikor mit rontasz el. A lékkör is mérgező. Az emberek feszültek, gyűlölködnek, áskálódnak. Kevéske idődet az utazás veszi el.
Átnézve, magányos perceimben a sorsomat, semmi értelmét nem látom. A dolgok csak megtörténtek velem. Nem tudom mi szolgálta a fejlődésem. Sokszor azt érzem minden hátráltat, célom elérésében. A közhangulat, a politika, az emberek. Az egész szisztéma és a rendszer.
Egy darab "küszködő és szenvedő" húsnak érzem magam. Aki napról napra él.
Küszködik, spórol, tartogat a nagy semminek. A küszködés nem vezet semmire, az állandó lemondás. A pénz gyakorlatilag elinflálódhat. Stb.
Mindent haszontalannak, időlegesnek, pillanatnyinak érzek.
Reményvesztett, depressziós vagyok.
Nem tudom miért vagyok, miért élek, miért vagyok itt ebben a semmirekellő szégyenteljes országban. Nem értem.
Régen nagyon bíztam istenben, de mostanság egyre kevésbé. Anyagilag penge élen táncolunk kis túlzással. - Sok helyre jelentkezem de még egy állásra sem hívnak vissza. - Megutáltam az letetet és annak hiábavalóságát.
Az életnek nincs értelme... nem tudjuk hogyan jött létre, mi alakította ki, miért ilyenre. Azt se tudjuk, hogy hova megy... nem múlik semmin se semmi. Még porszemek sem vagyunk az univerzumbam. Senkik.
Szóval ha te akarsz, akkor találj értelmet az életednek. Ez az egy életed van, te döntöd el hogyan éled. Amit tudunk, hogy ezt az életet élni fogjuk. Előtte vagy utána mi van, azt nem tudjuk... szóval érdemes kihasználni, ami van itt, megadatott. Utána úgyis semmik leszünk...
Hanyadik a a sokadik elutasítás? Számszerűsítsük már.
Van egy érzésem hogy 10 alatti számról beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!