Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha felkínálnák a gyors,...

Ha felkínálnák a gyors, fájdalommentes halál lehetőségét, és nem neked magadnak kellene megtenned a dolgot, igent mondanál?

Figyelt kérdés
Nyilván azokhoz szól a kérdés, akik nehéz helyzetben vannak lelkileg, és úgy érzik, hogy nem bírják tovább.

2023. márc. 10. 00:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%

En ugy vagyok vele, mint a 3.valaszolo. Tudom hogy ezzel a szüleimet teljesen kicsinalnam..

Amugy, ha ők nem lennenek, akkor igen. Siman igent mondanek.

2023. márc. 10. 09:49
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
Igen. Bár azzal én is tisztában vagyok, hogy azoknak,akik szeretnek még, fájdalmat okoznék.
2023. márc. 10. 10:18
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
Csak akkor, ha rákos lennék, semmilyen más esetben nem akarnék halált.
2023. márc. 10. 11:31
 14/18 anonim ***** válasza:
85%

13. Es ha teszem azt toloszekbe kerulnel? Magatehetetlen lennel? Vagy mondjuk megvakulnal.

Annyi szornyuseg van.

2023. márc. 10. 12:29
 15/18 anonim ***** válasza:
88%
Igen. Tapasztalatból tudom, hogy magamtól úgysem merném megtenni. 27/N
2023. márc. 10. 14:47
 16/18 anonim ***** válasza:
89%

Hát a családom miatt vacilálnék.Tesóm,keresztanyám és s

anyukám főként.Ha ők nem lennének,én utánnuk mennék

2023. márc. 10. 23:01
 17/18 anonim ***** válasza:
83%

Még nem, mert a szüleimnek nem akarok fájdalmat okozni.

De ha már nem lesznek majd egyszer, akkor valami hasonlót tervezek majd tenni. Mindent csakis miattuk csinálok, hogy nekik ne okozzak fájdalmat.

27/n

Szilvi

2023. márc. 11. 09:57
 18/18 anonim ***** válasza:
92%

Csak anyám miatt nem tenném meg, viszont a halála után valószinűleg megteszem majd.

Egyébként a pentobarbitál nevű gyógyszer túladagolása okoz teljesen fájdalommentes, békés halált csak sajnos már nagyon sehol sem lehet kapni. Így sajnos a társadalom és a kormányok arra kényszerítik az öngyilkosokat hogy fájdalmas, mocskos módszerekkel vessenek véget az életüknek. Ha én rajtam múlna minden sarki boltból lehetne venni öngyilkos kapszulát ugyanúgy mint cigit ha elmúltál 18 éves.

2023. márc. 14. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!