Ha felkínálnák a gyors, fájdalommentes halál lehetőségét, és nem neked magadnak kellene megtenned a dolgot, igent mondanál?
Figyelt kérdés
Nyilván azokhoz szól a kérdés, akik nehéz helyzetben vannak lelkileg, és úgy érzik, hogy nem bírják tovább.2023. márc. 10. 00:32
2/18 anonim válasza:
Nem, rájönnék, hogy depressziós vagyok és beszedném a hangulatjavítót, amit felírt az orvos.
3/18 anonim válasza:
Családom sajnálnám, igazából alapból ez tart életben.
4/18 anonim válasza:
Remélem, nem személyes érintettség miatt kérdezel ilyet.
5/18 anonim válasza:
Most nem, de volt olyan időszakom.
7/18 gabesz147 válasza:
Még nem, de lehet olyan helyzet.
8/18 kovacs magdolna2 válasza:
Saját magam is megtennem, cián kapszula, pisztoly , engem orvosok tettek nsomorekka a, egyik véletlenül, másik megvszandekosan mert nagy volt a pofwm , rendőrségen van az ügyem. Alig birok jarni. 44 evesen.
9/18 gabesz147 válasza:
Azt írtam még nem, de ha biztos, essünk túl rajta, nem sok jó lenne már.
Otthagynak egy kórházba, elfekvőbe, mi értelme?
Ha tudsz valamit, akár privilégiuma is megírhatod.
10/18 gabesz147 válasza:
Privátba, a javító beleszólt:-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!