Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van -e itt olyan, akinek...

Van -e itt olyan, akinek megnyugvás lenne a halál?

Figyelt kérdés

Nekem igen: megnyugvás/megváltás lenne.

Itt vagyok lassan 35 évesen, és még semmit sem értem el, csak rossz dolgok történtek velem. Már nem próbálok változtatni, feladtam, nem sikerül, nem lehetséges.

Vannak olyan végstádiumú betegek, akin már semmilyen kezelés és senki sem tud segíteni, nos én is így érzem magamat, csak mentális értelemben.

És mint tudjuk a végstádiumú betegeknek az élet nagyon-nagy szenvedés és teher már, és a megváltás a halál lenne nekik. Nos pontosan én is így vagyok ezzel.

Vannak olyan dolgok, amiket már nem tud visszacsinálni az ember, és itt vagyok lassan 35 évesen, hiába mondjátok hogy sosem késő elkezdeni bizonyos dolgokat, de egyszerűen ennyi idősen ha az embert folyamatosan negatív dolgok érték és még sehol sem tart, egyszerűen már nincs lehetősége újrakezdeni, sőt azt sem tudom hogy hol kezdjem, nulla motivációval, nulla emberi kapcsolatokkal, csak elvegetál a sírig valahogy...

Nektek mi a véleményetek erről?

2023. márc. 9. 19:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
87%
Köszönöm, kedves tőled!
2023. márc. 10. 22:32
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem igen.

Mert elvesztettem a családom,nincs már senkim.

Az pedig,hogy így éljek még évtizedeket,méltatlan egy emberhez..teljes magányban,reményvesztettségben. 22/l

2023. márc. 11. 23:54
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak álmomba halhatnék meg lehet úgy lenne a legjobb számomra.A saját elmém,gondolkozás módom kínoztat engem. 19F
2023. márc. 12. 17:09
 24/27 anonim ***** válasza:
46%
23: a magyar nyelv itt is iránymutató számunkra: GONDolkodás. Ehhez alapvetően pozitív értelmet társítunk,pedig a túl sok,és nem pozitív irányban történő ilyen jellegű elmebeli tevékenység: gond
2023. márc. 12. 22:19
 25/27 anonim ***** válasza:
39%
22es: hogyan vesztetted el a családod? Még gyermekkorodban és árván nöttél fel?
2023. márc. 12. 22:24
 26/27 anonim ***** válasza:
94%

Jelen. Van amit szívesen dolgoznék, de abból nem lehet megélni. Úgyhogy jelenleg egy olyan szakmát tanulok ami semmi örömöt nem ad számomra, és tudom, hogy életem végéig azt fogom csinálni. Van egy pár hobbim, és érdeklődési köröm, de azokon kívül minden üres számokra, csak magamra erőltetem, mert muszáj. A külsőm sem érdekel egyáltalán, az alapvető higiénián felül. Külföldre nem akarok kiköltözni, mert nagyon kötődök a kultúrához, a természethez, és persze a családomhoz, de itthon meg egyre élhetetlenebbé válik minden. Ezen felül évek óta szerelmes vagyok valakibe, aki nem viszonozza ezt, és már mindent megtettem, hogy elfelejtsem, de nem megy. Emiatt arra sincs esélyem, hogy egyszer valakivel családot alapítsak, vagy legalább boldog párkapcsolatban éljek.

Summa summárum, céltalannak és üresnek érzem az életemet, és tudom, hogy ez soha nem lesz jobb.

2023. márc. 13. 07:53
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Jelen m
2023. márc. 15. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!