Van -e itt olyan, akinek megnyugvás lenne a halál?
Nekem igen: megnyugvás/megváltás lenne.
Itt vagyok lassan 35 évesen, és még semmit sem értem el, csak rossz dolgok történtek velem. Már nem próbálok változtatni, feladtam, nem sikerül, nem lehetséges.
Vannak olyan végstádiumú betegek, akin már semmilyen kezelés és senki sem tud segíteni, nos én is így érzem magamat, csak mentális értelemben.
És mint tudjuk a végstádiumú betegeknek az élet nagyon-nagy szenvedés és teher már, és a megváltás a halál lenne nekik. Nos pontosan én is így vagyok ezzel.
Vannak olyan dolgok, amiket már nem tud visszacsinálni az ember, és itt vagyok lassan 35 évesen, hiába mondjátok hogy sosem késő elkezdeni bizonyos dolgokat, de egyszerűen ennyi idősen ha az embert folyamatosan negatív dolgok érték és még sehol sem tart, egyszerűen már nincs lehetősége újrakezdeni, sőt azt sem tudom hogy hol kezdjem, nulla motivációval, nulla emberi kapcsolatokkal, csak elvegetál a sírig valahogy...
Nektek mi a véleményetek erről?
7. Ezekhez miert kell magyarazo leiras? Szted ha vki keresztbe fekszik a sineken ugy hogy a nyaka rajta van a sinen az tuleli?? Kizart dolog. Es ha ugy fekszel, hogy a tested kifele van a sinektol, nem is leszel felszeletelve teljesen, csak lefejezve, ugy kevesbe ronda latvany.
Ezt most nem azert irtam hogy tedd meg. Isten ments. Csak azert nem kell annyira nagy fantazia ehhez.
Köszönöm a válaszokat.
11: igen, egyetértek, kizárt hogy túlélje, főleg azt ha a vonat üti el.
Ugyanez a helyzet ha magasról leugrik az ember.
Ahol lakom itt van egy híd, 50 m magasságú, de még senki sem élte túl, egy évben kb. 5 ember ugrik le innen. Sok-sok év során csak egy illetőről tudok, aki nem közvetlenül a földre érkezés után halt meg, hanem később a kórházban, de ő sem élte túl természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!