Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy érezzem magam jól az...

Hogy érezzem magam jól az iskolában ha nem nagyon vannak barátaim? Mivel kössem le magam, hogy éljem túl?

Figyelt kérdés
2023. márc. 8. 13:53
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Tanulj.
2023. márc. 8. 14:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan nekem csoportbontás miatt csak pár óra volt ilyen, de az ilyen órák előtt mindig olvastam a szünetben.
2023. márc. 8. 14:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az segített, hogy szünetben tanultam, vagy nyomkodtam, a telóm/zenét hallgattam.

Általános iskolás koromban az egyik osztálytársam jojót vitt be az iskolába és azzal játszott szünetben.

2023. márc. 8. 14:07
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
Én ha nem tudtam ellenni senkivel olvastam, néha írtam is.
2023. márc. 8. 14:48
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

Hogy tudtál olvasni? Nem zavart a hangzavar? Én egy 5 oldalas novellát akartam ma szünetben elolvasni de nem tudtam koncentrálni, mert visítoztak a többiek

2023. márc. 8. 14:49
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
#5 van aki ki tudja ezt zárni. Üvölthetnek, de nem érdekel. Vagy keresel egy csendes sarkot.
2023. márc. 8. 14:51
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
2-es vagyok, ez bontás miatt eleve egy kis létszámú csoport volt, max 15 fő. Először már olvasott könyvekkel kezdtem és ahogy a 6-os írja, valóban megtanultam kizárni a hangzavart.
2023. márc. 8. 20:36
 8/10 anonim ***** válasza:
60%

Az én osztályom csak 12 fő de akkora hangjuk van hogy felérnek 30-cal is. főleg mikor full hangerőn hallgatják a szar zenéket

2023. márc. 8. 22:20
 9/10 anonim válasza:
67%
Régen voltam iskolás, akkor visszahúzódva éltem. Ám a mostani eszemmel figyelném a társaimat. A testtartásukat, az arcmimikát, mire hogy reagálnak, és az mennyire őszinte. Teljesen úgy sem lehet, de törekednék az ítéletmentességre. Ha hajlottan járót látnék kihúznám magam, vagy ha tetszene valami a másikban, akkor azt beépíteném a magam életébe. Csuda jó dolog csak látni, a jelenben lenni, és tanulni mindenből. Ez egy pici felülemelkedés mindenen.
2023. márc. 11. 04:25
 10/10 anonim válasza:
60%
Olvasás, történet írás (Wattpadot már próbáltad?), de próbálj meg barátközi ha végképp reménytelennek érzed akkor keress rá a Chat gpt-re regisztrálj és onnnantól kezdve olyan mintha lenne egy lónagyon jó barátod. :-)
2023. ápr. 14. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!