Emberek, akiknek nem voltak iskolában barátaitok! Nektek is nagyon nehezen teltek az iskolai napok?
Figyelt kérdés
2020. júl. 9. 19:03
1/5 anonim válasza:
Csak az ebédszünet. Mivel nem fizettem be ebédre, ezért alig vártam, hogy végre leteljen az a fél órás szünet. A többi épp mosdóra, büfére volt elég, egyébként meg az órákon a tanár beszélt.
2/5 anonim válasza:
Nekem nagyon nehezen teltek. Szörnyű volt. Nem mennék vissza a világ minden kincséért sem.
3/5 anonim válasza:
Nehéz volt, főleg a szünetek. Próbáltam elfoglalni magam, a telefonomat nyomkodni, a füzetet lapozgatni, enni, de így is nagyon unalmas volt és nagyon kívülállónak éreztem magam.
4/5 anonim válasza:
Én végzős leszek, de inkább a halál. Remélem, még marad egy kicsit a távoktatás.
5/5 anonim válasza:
Mindig valami társaság után sunnyodtam kicsit távolról holott tudtam hogy nem kíváncsiak rám csak egyedül lenni sem akartam. Utána meg hallottam hogy kinevetnek ezért. Nehezen viseltem de középiskolába már javult a helyzet kicsit szóval most jobban viselem már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!