Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 30 körüli nők.Nektek vannak...

30 körüli nők.Nektek vannak barátaitok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nekem sajnos igaz barátaim nincsenek. Haver van 2-3,de semmi több. Néha hiányzik egy igaz barát,akivel bármit átbeszélhetek.

Ti hogy vagytok ezzel?

31/N

2020. jún. 23. 09:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem nőként is válaszolhatok, nekem sincs. Párom van, de ennyi, még haverok sincsenek. Csak beszélőviszony pár emberrel, akikkel beszélek ha összefutunk, de amúgy nem keressük egymást.
2020. jún. 23. 09:32
 2/18 anonim ***** válasza:
76%

Vannak.

Igazából nem tudom, mit értesz "igaz barát" alatt, van pár barátnőm, akikkel jól lehet kávézni, beszélgetni, megosztani a gondjainkat, ennyi nekem elég. Egyik kapcsolat sem túl magasztos egyébként, elvagyunk, kedveljük egymást, ennyi.

Egyikhez sem menekülnék, ha nagy baj érne, arra ott van a férjem és a szüleim.

2020. jún. 23. 09:39
 3/18 anonim ***** válasza:
76%

Bár nekem a 30 még kicsit odébb van, nekem sincsenek barátnőim. Falun persze nehezebb is barátkozni. A legjobb barátnőm felkerült innen városba, azóta tesz rám magasról. Neki már én is csak egy "falusi paraszt" vagyok.

Sokszor tényleg jó lenne valakivel megbeszélni a dolgokat, közös programokra járni.

2020. jún. 23. 09:41
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nem sokan, talán 3-4 ember, de mindig a minőséget tartottam fontosnak, nem a mennyiséget.
2020. jún. 23. 09:44
 5/18 anonim ***** válasza:
67%

29 vagyok, 1-2 barátnőm van, illetve ismerősök akikkel néha összejárunk. Kedvelem őket, de őszintén szólva ha nem beszélnénk fél évig, akkor se lenne semmi bajom. Es egy bizonyos szinten túl nem osztok meg velük információkat magamról.

Sokat csalódtam a korábbi barátnőkben, én már csak a páromban és a családomban illetve az ő családjában bízok.

2020. jún. 23. 09:46
 6/18 anonim ***** válasza:
48%

2

33N

2020. jún. 23. 10:09
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha 70 évesen szabad hozzászólnom, van.

Egyikük 63 éve a barátnőm, első általános óta, a másik 45 éve, egy volt kolléganőm. A harmadik 25 éve, amikor erre a településre költöztünk.

Mindegyikük minőségi ember és barát. Sok nehézségen segítettük át egymást kölcsönösen, de bizalmasan beszélgetni, vagy kellemesen eltölteni a szabadidőt is tökéletesek.

2020. jún. 23. 10:21
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 28 éves vagyok, nekem sincs egy igazi barátnőm se, de nekem is nagyon hiányzik. Egy időben próbáltam netes barátkozós oldalakon barátkozni, de az egyáltalán nem olyan mint élőben, nekem túl személytelen, szóval nem jött be. Van egy csodás férjem, az kárpótol. Volt egy barátnőm, akivel 4-22 éves koromig imádtuk egymást, aztán hirtelen elkezdett "lekoptatni" az életéből, csomó új barátot szerzett, engem pedig szépen elfelejtett. Mostanában újra talizni akarna, dehát benne már sose bíznék újra... Valószínűleg én fontosabbnak tartottam őt, mint ő engem...
2020. jún. 23. 10:30
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Szintén 31/n vagyok. Vannak barátaim. Bár nem sok, de ők rendesek, segítünk egymáson, jó embernek tartom őket, ők is bármivel fordulhatnak hozzám. Vannak közös pontok amik összekötnek minket (férjeink gyerekkori barátsága, gyerekeink barátsága, és az azonos ízlésvilág. Nemigen csalódtam még barátban szerencsére. Egy esetben majdnem, de az kiszámítható volt, hogy így fog alakulni, csalódásnak nem nevezném.

Itt gyakorin volt, hogy próbáltunk barátságot kötni, írtunk egymásnak, aztán egyik napról a másikra semmi válasz. Én meg nézek hogy most mit rontottam el. De mindegy is, ilyenek mindig vannak.

2020. jún. 23. 10:51
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek, mert egyàltalàn nincs rà igényem. A férjemmel 10 éve vagyunk együtt, jól elbeszélgetünk mindenről, közös programokra jàrunk, az ő tàrsasága nekem tökéletesen elég. Mikor még nem ismertem, és amúgy ha épp nincs itthon, teljesen jól érzem magam egyedül, olvasok, kutyàzok, neten sorozatokat nézek, hobbimmal foglalkozom. Ilyenek.

Én soha nem éreztem jól magam sok ember között. Még ha az csak egy baràti társasàg is. 34/N

2020. jún. 23. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!