Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 30 körüli nők.Nektek vannak...

30 körüli nők.Nektek vannak barátaitok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nekem sajnos igaz barátaim nincsenek. Haver van 2-3,de semmi több. Néha hiányzik egy igaz barát,akivel bármit átbeszélhetek.

Ti hogy vagytok ezzel?

31/N

2020. jún. 23. 09:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%

7-es: tudnál mondani néhány tanácsot, hogy hogyan lehet ilyen sokáig fenntartani baráti kapcsolatokat? Nálatok hogy sikerül ez?

Tényleg jó lenne igaz barátokra lelni, de nálam mindig csak kiderült a végén, hogy érdekek mozgatják a másik fél részéről a kapcsolatot, én már ezert nem bízok senkiben.

2020. jún. 23. 11:11
 12/18 A kérdező kommentje:
utolsó hasonlóan vagyok sajnos én is.Rengeteg csalódás ért..és csak akkor keres a többség,ha kell valamit.Ha nekem kellene segítség,akkor egyik se érhető el nyilván,és még a pasimat is lenyúlta az egyik anno.
2020. jún. 23. 11:18
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

7-es vagyok

Mit is mondhatnék erre a kérdésedre, mert ahány ember, annyiféle!

Az én alaptermészetem eléggé nyitott és barátkozó volt, így sok ember került a közelembe.

Nekem is voltak az életemben emberek, akikben csalódnom kellett és átestek a rostán, de ezekre már nem jószerivel is emlékszem, méltó helyükre kerültek a süllyesztőben.

Aztán kiderült az idők folyamán, hogy kik azok, akikkel hasonlóan gondolkozunk az életben fontos dolgokról, kik azok akikkel ugyanabban a formában tudunk szórakozni, akikkel nem vagyunk irigyek vagy féltékenyek egymásra, hanem őszintén tudunk örülni a másik sikereinek, vagy adott esetben aggódni érte.

Amikor aztán ezek az érzések pro és kontra beigazolódtak, akkor mindkét félnek folyamatosan tennie kellett a barátságért. Mert időnként hol egyikünknél, hol másikunknál voltak nehéz élethelyzetek, akkor nem léptünk túl a másikon, hanem ha kellett túltettük magunkat piszlicsáré kis sérelmeken, inkább a másik érdemeire gondolva.

Én (és mi) a barátságunkban a feltétlen őszinteségre törekedtünk, játszmázásoknak nem volt helye, mert kell minden embernek legyen egy-két ember, akivel mindent megbeszélhet és "Több szem többet lát!" alapon, a problémák kibeszélésével a helyükre kerülnek a dolgok.

Nekem is van férjem, gyerekeim, unokáim, de vannak dolgok, amiket a barátaimmal tudok csak megbeszélni.

Egy jó barát többet ér, mint ezer pszichológus!:)

2020. jún. 23. 11:51
 14/18 Metionin ***** válasza:
51%
Nekem vannak de az igazi barátaim (3 ember) férfiak. A nőkkel csak felületes viszonyt tudok kialakítani, általában egy idő után megsértődnek valami hülyeségen és eltűnnek. 30/xx
2020. jún. 23. 12:29
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
A párommal mindent meg tudok beszélni, egyáltalán nem hiányzik más még mellé.
2020. jún. 23. 14:51
 16/18 anonim ***** válasza:
30 vagyok és nekem sincs sajnos. Pedig egy legalább jó lenne.
2020. jún. 23. 15:11
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Vannak, az egyikük gyerekkori barát, a másik középiskolai, a harmadik pedig egyetemi.:) Barátok terén mindig a minőségre törekedtem, ezért minden új iskolában vagy közegben csak max két-hármat szereztem. Egy részük külföldön van (vagy az ország másik végében) és egyszerűen eltávolodtunk egymástól, és persze volt olyan barátomnak nevezett illető is, aki csúnyán hátba szúrt, vagy csak kihasznált.

Erre a három lányra viszont azóta is mindenben számíthatok, a párom és a családom mellett ők a legfontosabbak az életemben.

29/l

2020. jún. 23. 15:17
 18/18 anonim ***** válasza:
51%
Nincsenek, de nem is igénylem már. Mind szó nélkül felszívódtak az évek folyamán, még annyira sem méltattak, hogy legalább elküldjenek a jó anyámba.
2020. jún. 23. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!