Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan tartsak ki?

Hogyan tartsak ki?

Figyelt kérdés

- Egyedül élek évek óta és egyre rosszabbnak élem meg a magányt

- nem merek ismerkedni már mert félek nem leszek elég jó

- egyre rosszabb a kapcsolatom a családommal

-egyre jobban utálok bemenni a munkahelyre az emberek miatt, holott ez az egyetlen hely, ahol tudok szocializálódni (munkahely váltás nem opció)

- egyre nehezebben viselem, hogy hátam mögött gúnyolnak az életem miatt (nincsenek barátok, nincs nő az életemben, nem járok el sehova csak otthon vagyok)

- folyamatosan fáradt vagyok

-azok az emberek akik érdeklődnek felőlem már nem foglalkoztatnak

- folyamatosan azon rágódok, hogy elment a fiatalságom pozitív emlékek nélkül

- egyre rosszabbnak érzem az általános egészségem

- alig van libidóm pedig már lassan két éve nem szexeltem

- hol kicsattanok az önbizalomtól, hol egy rakás semminek érzem magam (és ez pár óra leforgása alatt tud változni)

- egyszerűen nem tudok boldog lenni

Próbálom elérni, hogy ne látszódjanak meg ezek a dolgok rajtam, de egyre nehezebb.

30/F

2023. febr. 28. 13:34
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Ez a fura az egészben, hogy a való életben szívesen beszélgetnek velem az emberek. Én vagyok az aki egyre jobban befelé fordul, kezdek nem foglalkozni másokkal. Tudom, hogy ez egy paradoxonnak tűnik, de egyszerre vagyok magányos, de emberek között sem akarok lenni.

Társkeresőt nem akarom kipróbálni, nem tudok ismerkedni írásban. Nekem egy kicsit személyesen meg kell ismernem a másik félt, ahhoz hogy rá merjek írni. Plusz a való életben is elég felszínesek a nők, hát akkor ott. Meg általánosságban csalódtam bennük. Kihasználtak, megaláztak. úgy kezdenének ki velem, hogy kapcsolatban vannak, gyereküknek keresnek eltartót… én ebbe beleuntam…

2023. febr. 28. 14:59
 12/27 A kérdező kommentje:
Mindenesetre köszönöm a válaszokat, tanácsokat.
2023. febr. 28. 16:00
 13/27 anonim ***** válasza:
🎗️🎗️➿➰
2023. febr. 28. 17:10
 14/27 anonim ***** válasza:
9%

Sajnos vannak ilyen sorsú emberek

Mint én is, rossz a karmank, ezért kell bunhődnünk

Nemreg irtam le én is a sanyarú sorsom

Vagy marad a bűnhődés vagy a kilépés

2023. febr. 28. 23:27
 15/27 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon megfogtak a soraid, s a megannyi hasonlóság örömmel beszélgetnék veled. Sugárzik belőled az intelligencia s a meg nem értettség okozta fájdalom. Ezek ketten pedig a leggyilkosabb kombinációk egyikét alkotják tapasztalatom szerint.

30f

2023. márc. 5. 17:29
 16/27 anonim ***** válasza:
39%
Te vagy az, Olikám?😂
2023. ápr. 20. 08:32
 17/27 NTBS ***** válasza:
Tűzz ki célokat és valósítsd meg.
2023. ápr. 28. 07:01
 18/27 anonim ***** válasza:
Igazabol ez atipikus depresszio, es talan orvos altal felirt antidepresszans az, amitol egyszercsak ugyanazt a helyzetet nem erzed kelepcenek, es ertelmet latod annak, hogy lepj, nem leszel faradt es tudsz lepni olyan dolgokat, amiket most keptelensegnek erzel.
2023. ápr. 29. 01:39
 19/27 A kérdező kommentje:
Azóta annyiban változott a helyzet, hogy egyre nehezebben élem meg a mindennapokat a munkában, egyre jobban szorongok, hogy nem tudom jól elvégezni a feladataimat, a testedzésre már hetek óta nincs lelkierőm, az emberek már kérdezgetik mi bajom van (mert látják rajtam, hogy valami nem oké velem), egyre több pihenőnapom elmegy azzal, hogy szinte ki se kelek az ágyból. Egyre rosszabbul érzem magam.
2023. nov. 23. 18:45
 20/27 A kérdező kommentje:
Egyre jobban úgy érzem, hogy belekerültem egy olyan gödörbe, ahonnan kijönni már nem tudok és egyre jobban süllyedek benne, majd egyszer csak rám omlik az egész.
2023. nov. 23. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!